Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Sevmekten korkma 04 July 2019 # 1 Sonrasında beklemekde Varmış kaderimde Özlemekde seni anladım Acısını tattıgımda Son nefeste kapatıp gözlerini iki damla yaş vardı son gördügüm Zaman herşeyin ilacımıdır Bilemem ama dokundugun Yüregim kanıyor yattiginda Şimdi vuruyorum başımı ismini yazdıgım duvarlara Varmıdır yanına elmenin Bir yolu diye düşünüuorum Uçurumun kenarına oturup Aşagı baktıgımda Belkide sen haklısın mutlusundur gittigin yerde Ama sen söylemiştin Hatırlarmısın daha on beşinde Elini ilk defa tuttugumda İki şey için acele etme Birincisi sevmek için ikincisi ölmek için şimdi Ölüyorum ay yuzlum dalgalar Yüzüme her çarptıgında Bekliyorum her cumartesi Biliyorum hiç gelmeyecek Ben seni bekliyorum Haram oldu bana günler güneş her battıgında Seni sevmekden hiç kormadım Geliyorum yanına vız gelir Ölüm aç kollarını birtanem Kavuşuruz belki tuttuğunda Cevap Yaz