Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Açmadan soldun 04 July 2019 # 1 Açamadan soldu gülüm şırıl şırıl bir çay iken Benim şu divane gönlüm çılgın denizlere saldım Savrularak gitti ömrum ömrum ,omrum ,omrum omrum Ne gam vardi,ne bir tasam Yüreğimi yakip kavuran Vefasiz kuluna kandim İki gözüme doldu kan Karaya boyandi günüm Anladim ki dostlar yalan Sanki bozuk para gibi Harcanarak bitti ömrum Omrum ,omrum,omrum,omrum Sahte sevgiler ugruna Yillarim hep oldu ziyan Gençlik bir yudum su imiş Ellerime degip akan Şimdi yüzüme dolan bu Çizgilerdir baki kalan Firtinalara kaptirdim, Ömrum oldu yağma ,talan Ömrum,omrum,omrum,omrum Bir kırıntı görmedim hiç Ne mutluluk,ne sefadan Ah ile gecti gunlerim İnleyerek her cefadan Armağanım sevdalardan Hep hüsran oldu,hep figan Omrum ızdirab çeşmesi Feryat ederek çağlayan Ömrum ,omrum,omrum,omrum Cevap Yaz