Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Rengarenk 05 July 2019 # 1 Rengârenk tüllenir muhteşem rengi* Ölümsüz diyardan benim bayrağım* Kurcala tarihi var mıdır dengi* Ölçülmez ayardan benim bayrağım Rengine gizlidir erdemim şanım* Şerefim şöhretim onur vicdanım* Göklerde hilâlim şehitte kanım* Halesi o yâr’dan benim bayrağım Ney’im bestem güftem destanım sazım* Ufkum serüvenim ve alınyazım* Sevgilim göz nurum duâm niyâzım Kitabı kebirden benim bayrağım Zaferlere koşan seferin eli* Kırmızı atlastan âşk işlemeli* Hilâlin bağrında bildim bileli* Sadası tekbirden benim bayrağım Ecdadın ruhu var konu pek derin Hüzünle çağlayan şevki gönderin Bize bahşettiği lütfu kaderin* Pek yükü ağırdan benim bayrağım Asırlara destan görenlere göz Yüreklerde niyaz âşka düşen söz Kimsesize kimse tarihe önsöz Vazgeçilmez serden benim bayrağım Dalgalan dalgalan sen hep sonsuzun* Şeref ver göndere ey nâzlı hüzün* Es deli rüzgâr es gece gündüzün* Güç yetmez değerden benim bayrağım Gülistana bahar fecire güneş Yanık yüreklere sönmeyen ateş Şüheda sırmalı makberlere eş* Cepkensiz siperden benim bayrağım Sen kûtsi bir beyân milli rûh ya da* Müjdele sesi var bütün dünyada* Ölür dirilirim çiğnetmem yad’a* Vâdedilen yerden benim bayrağım Seninle mevsimler mefkûre sağar* Seninle semâya hâkikat yağar Seninle ölenler yeniden doğar* Alemi tekbir’den benim bayrağım Gönderde seyretmek ne büyük mâna Edirne’den Kars’a Sinop’tan Van’a* İstiklâl türküsü sunar cihâna Meşâlesi sırdan benim bayrağım Sen ulvi teberrük dâvam hârımsın* Kardeşim sırdaşım kutlu yârimsin* Vatana efsûnlu sitemkârımsın Ulubat’lı surdan benim bayrağım Al bayrak görürsen dur gölgesinde Cennete yolculuk var gölgesinde* Micingirt ruhunu ser gölgesinde Firdevs’i şehirden benim bayrağım Cevap Yaz