Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Ben toprağım mevcudatı taşırım* 05 July 2019 # 1 Ben toprağım mevcudatı taşırım* Güller açar bülbül öter tenimle* Ben dört mevsim yaşatırsam yaşarım* Ölmek varsa feda olsun canımla Ben azığım ben ekmeğim ben aşım* Ben tevazu ben insanım ben eşim* Ben anayım ben babayım kardeşim* Ben arıyım esrar vardır fenimle Ben ırmağım aşkla çağlar dereler* Ben çiçeğim şifa bulur yaralar* Ben tevazu benden çirkin huriler* Ben sen varsan dirilirim hilimle Ben komşuda yara varsa hastayım* Ben güzele ballı dilli besteyim* Ben hicranlı Iraktayım yastayım* Ben yaşadım hoşgörüyle dinimle Ben şehidim Çanakkale şahittir* Ben faniyim her şey o'na aittir* Ben bir hiçim hiç olanlar yiğittir* Ben insanım oynamayın genimle Ben yunusu mevlana'yı dinlerim* Ben çeçenim çeçenya'da inlerim* Ben ömer'im filistin'de kinlerim* Ben bir devim elleşmeyin benimle Cevap Yaz