Çok eski zamanlardı ve istememe rağmen vBulletine girmeye korkuyordum. Bozup öyle öğreneceğimi kendi diliyle ve anlayışı ile açıklamıştı bu adam. Bende defalarca bozup onarmıştım. Gel zaman git zaman Ongun'a dedim ki brn referans yapacam insanlara ücretsiz hizmet sağlayıp yükselecem diye. Bana demişti ki fırsat olunca ücretli de yap emeğinin karşılığını al diye. Oysa ben yine daha henüz o gün beni ekleyen insana yine ücretsiz yardım ettim. Pişman değilim. Şu an rastgele girdiğim bir sunucu da bile sen forumcu olan Bahtiyar mısın diye soranlar olabiliyor. Güzel bir duygu.
Bu işin ilk evresi tabi. Stres topu diye tabir ettiğimiz insanlar ile uğraşıp ettiğimiz savaşlar ayrı tabi. Legal veya illegal bir çok insana hak ettiğini verdik. Pişman değilim.
Ara dan o kadar zaman geçti. Tamam tartıştık, birbirimize ağır sözler sarf ettik ve etrafımıza bunları söylemişliğimiz de oldu ama işin esasına ve olay hak üzerine taşınacaksa müthiş seneler geçirdik. Ama biliyor musun gücümüzü birleştirip bir konuya yoğunlaştırınca çözemediğimiz mevzu yok lan.
İyi ki varsın dostum. Yeniden, yakında güzel olaylarımız, projelerimiz olacaktır.(:
Painfully Nickli Üyeden Alıntı
O benim kankam birkere.. .d
Ahaha. Sen ayrısın olum. Ben başka bir bayana olum diyor muyum?

Cansın sen, seviyorum seni.(:
Kalbi yorgun olanın dili keskin olurmuş.
Ya kalbi yorgunun yanında olmayacaksın ya da yanında olduğunun kalbini yormayacaksın
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.