Konu
:
İşe Yarayacak Kısa Kısa Bilgiler.
Tekil Mesaj gösterimi
Tomris
Açık Profil bilgileri
Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin
Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin
Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Üyelik tarihi:
09 December 2017
Nereden:
ᴛᴙ
Mesajlar:
17.940
Konular:
10832
Cinsiyet:
Bayan
Seslenenler:
279
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
70
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
1
Verilen Beğeni:
0
Nereden:
ᴛᴙ
İlişki Durumu:
Yok
Burç:
Basak
Takım:
Besiktas
Rep Gücü
:
46
Cevap: İşe Yarayacak Kısa Kısa Bilgiler.
02 January 2018
# 20
Topuk Çatlakları İçinBir leğene sıcak su koyun içine bir çorba kaşığı gliserin ve bir çorba kaşığı deniz tuzu karıştırın. Ayaklarınızı bu suda 20 dakika bekletin. Ardından sertleşen deriyi ponza yardımıyla temizleyin. Sonra ezilip toz haline getirilmiş 10 Aspirin'le vazelini karıştırıp ayaklarınıza sürün. Nemli gazlı bez ve üzerine de strech film sararak en az iki saat bekletin. Açınca biraz da ayaklarınıza masaj yapın. Bu kürü haftada iki kez uygulamanız iyi olur.
Vucudunuzdaki ödemi atmanız içinbol bol sebze meyve özellikle de enginar hindiba fesleğen lahana turp ve kuşkonmaz tüketmenizi öneriyorum. Ayrıca keten tohunu ve suyu kaynatıp içmenizinde faydası olur.
Nasırı İyileştirmek İçinÜç diş sarmısağı dövün ve buna bir çay kaşığı da zeytinyağı ekleyin. Nasır iyileşene kadar bunu her akşam nasırlara sürüp sarın. Nasırlarınız giderek küçülecektir. Ayrıca nasıra ütülenmiş lahana yaprağı sarmak da iyi gelir.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Güzel günler
yakın
.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Cevap Yaz