Konu
:
İşe Yarayacak Kısa Kısa Bilgiler.
Tekil Mesaj gösterimi
Tomris
Açık Profil bilgileri
Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin
Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin
Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Üyelik tarihi:
09 December 2017
Nereden:
ᴛᴙ
Mesajlar:
17.940
Konular:
10832
Cinsiyet:
Bayan
Seslenenler:
279
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
70
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
1
Verilen Beğeni:
0
Nereden:
ᴛᴙ
İlişki Durumu:
Yok
Burç:
Basak
Takım:
Besiktas
Rep Gücü
:
46
Cevap: İşe Yarayacak Kısa Kısa Bilgiler.
02 January 2018
# 15
Topuklardaki Çatlak Ve Yarıklar İÇinBir leğene sıcak su koyun içine bir çorba kaşığı gliserin ve bir çorba kaşığı deniz tuzu karıştırın. Ayaklarınızı bu suda 20 dakika bekletin. Ardından sertleşen deriyi ponza yardımıyla temizleyin. Sonra ezilip toz haline getirilmiş 10 Aspirin'le vazelini karıştırıp ayaklarınıza sürün. Nemli gazlı bez ve üzerine de strech film sararak en az iki saat bekletin. Açınca biraz da ayaklarınıza masaj yapın. Bu kürü haftada iki kez uygulamanız iyi olur.
Saçları Çabuk Uzatmak İçinSaçlarının uzaması için önce dengeli beslenmeniz gerek. Saçlarınızı kimyasal maddelerden uzak tutun. Bir avakado yarısını iki adet bıldırcın yumurtasını iki çorba kaşığı susam yağını karıştırın ve saçınıza boya sürer gibi süünr. Saçınızı strech filmle sarın ve iki saat bekletin.
Ciltteki Sarkmalar İçinAdaçayını demleyip yüzünüzü bu suyla silin. Yuvarlak hareketlerle yukarı doğru masaj yapın. Maden suyuna yarım limon sıkıp buzlukta dondurun. Bu buz küplerinden birini her gün yüzünüzde dolaştırın. Bir elma suyu yarım yumurta akı bir tatlı kaşığı bal çeyrek limon suyunu karıştırıp cildinize sürünkurudukça yenileyerek akşamları bir saat kadar bekletin.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Güzel günler
yakın
.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Cevap Yaz