Beşiktaş, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Riva’da Pendikspor ile karşılaştı. Mücadele siyah-beyazlıların 2-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.
Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Beşiktaş, ilk hazırlık maçına Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kapm ve Eğitim Tesisleri’nde çıktı.
Teknik Direktör Abdullah Avcı, ilk hazırlık sınavında kalede Karius, savunmada Gökhan Gönül, Vida, İsimat Mirin, Caner Erkin, orta alanda; Oğuzhan Özyakup, Dorukhan, Quaresma, Ljajic, Lens ve ileride de Güven Yalçın’a formayı verdi.
Siyah-beyazlılar, mücadeleyi 43. dakikada Güven Yalçın ve 82. dakikada Orkan Çınar’ın golleriyle kazandı. Pendikspor’un tek sayısını ise 47. dakikada Ozan Papaker kaydetti.
Teknik Direktör Abdullah Avcı, ikinci yarıda genç ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürdü. Kalede Utku’ya yer veren Avcı, savunmada Kerem, Roco, Alpay, Ahmet Gülay, orta alanda Erdem, Necip, Muhayer, Oğuzhan Akgün, Orkan Çınar 5’lisine yer verdi. Forvette ise Umut Nayir yer aldı.
Kaynak: Fotospor