Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Pirinç ile mükemmelliği yaratın! 29 July 2019 # 1 Pirinci yıkayın iyice suyunu çıkartın ,garip çamurlu bir renk oluyor. Suyunu başka bir kaba alın.. (cam olsun) 4-5 saat bekleyin. Pirincin dibine çöken krem gibi şeyi surata uyguluyoruz.(suyu atıyoruz dibindekini surata uyguluyoruz.) 15-20 dk. suratınızda kalıyor. Cilt birazını emiyor. Sonra yıkayın yüzünüzü.. Bebek gibi cildiniz oluyor,her cilt tipine uygun.. Bebembeyaz pamuk gibi yapıyor.. Ben haftada 3-4 kere yapıyorum.. Parlaklıkta veriyor.. Çok güzel gösteriyor suratı. Bunu bir tv programında duymuştum.. İşe yarıyor. Kolay gelsin... alıntıdır... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz