Konu
:
Düşün ki O Bunu Okuyacak.
Tekil Mesaj gösterimi
Ziyaretçi
Konular:
30
Seslenenler:
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
Verilen Beğeni:
Cevap: Düşün ki O Bunu Okuyacak.
29 July 2019
# 463
Artık burayı karıştırmayacağım, olay farklı mevzulara dönüştü. Kendi çapında DDoS saldırısı yapanlara bile hiç böyle bir eylemi sevmememe rağmen; buradan laf çaktığım doğrudur. Belki ar ederler düşüncesiyleydi. Ama sende haysiyet, ahlâk, karakter gibi insani değer yargıları ne yazık ki gelişmemiş olduğu için; sadece bu çaresizliğinin dışa vurumu olarak vuku bulan davranışlarını yüzümde bir tebessümle karşıladığımı bil. İnan; sana karşı içimde herhangi bir kin, öfke ya da kızgınlık hissiyatı taşımıyorum. Keşke ruhsal bozukluk durumunun önce kendine, sonra da çevrendekilere bir zarar getirmemesini sağlayabilmek için topluma kazandırma kuruluşları yahut dernekler vasıtasıyla senin elinden tutabilecek birileri çıksa, biz de üzerimize düşen külfeti bu durumda yerine getirsek diye acıyarak sana bakıyorum. Başkalarının vermiş olduğu emeklerin üzerine konarak, önceleri gizlice o forumun alt kısmına "internet üzerinden fuhuşa aracılık eden web sitelerinin linkini ücret karşılığında ekleyerek" -
yani o insanların emekleriyle bir noktaya gelmiş olan forum sitesinden kendi menfaatlerin doğrultusunda ve gizli saklı bir şekilde; illegal yollardan para kazanarak
- ve o insanlar sayesinde var olan forumuna şimdi de, kapanış indexinden tam da sana yakıştığı gibi; ağzından salyaları akıtarak hakaret dolu, genel kültürünü geliştirememiş, mümeyyiz olamamış, toplum içerisinde bir statü elde edememiş bir birey olduğunu âdeta haykırırcasına ergenlik çağındaki bir çocuğun kelime dağarcığıyla; o yazıyı yazıp, kendini düşürmek ancak sana yakışandır. Aşağılık kompleksiyle, paranoyanın ötesinde esiri olmuş olduğun hayal ürünü duyumsamaları zihninde tasavvur ederek ama gerçek dünyan ile hayal dünyasını da karıştırıp, henüz psikoloji biliminin doktrinlerinde teşhisi koyulmamış bir vaka olarak tahayyül edilmelidir oraya ilkokul terk Türkçesi ile yazdığın o index metni. Daha söylenecek çok fazla şey var ancak bu forumun huzurunu senin gibi bir parazite vakit ayırarak bozdurmayacağım gibi, bundan daha ve en önemlisi ise sadece gerekenleri belirtmiyorum. Bunun tek bir nedeni var, burada elbette değinmeyeceğim. Umuyorum ki yukarıda da belirttiğim üzere bir gün ruhsal kişilik bozukluğunun bir uzman tarafından tanısı koyulur, her şeyden önce akıl ve ruh sağlığına kavuşur ve sanalda böyle ahlâka yakışmayacak davranışlara girmek yerine evinin erkeği olursun.
Ben senin abin de değilim, kardeşin de değilim, ustan da değilim, dostun da değilim. Bak, lisans ya da haricindeki herhangi bir konuya değinmeye lüzum bile görmüyorum. Neden biliyor musun? Çünkü sen ise benim düşmanım olabilecek çapa ve klasa dahi sahip değilsin. Bu da sana son göndermemdir. Bir daha tarafımdan muhatap alınma ihtimalin olmayacak.
Cevap Yaz