Regex Nickli Üyeden Alıntı
Başka bir forumda, tanışmamıza birkaç gün kala yazmıştın. ^^ Ama dediğin gibi bu, buraya hiç yazmamış olmanı aklamaz elbette. Ee? Yani, bu durumda geçmiş doğum günü hediyesinden yırttım mı?

Seninle konuşurken, sana bir şeyleri anlatırken yanlış anlaşılma kaygısı içerisinde olmuyorum hiç. Çünkü senin de dediğin, aslında benim lafımla bana gönderme yaptığın üzere () aynı dili konuşuyor ve birbirimizin frekansını bulabiliyoruz. O nedenle bağımız kolay kolay kopmaz, çünkü yine senin de dediğin gibi (tamam, bu sefer benim lafımı çalmadın ) sohbetlerimizde bir akıcılık var ve ikimiz de bundan sıkılmıyoruz. Her insanla bir şeyler paylaşabilirsin ancak her insanla aynı şeylere gülemezsin, bu da espri zevklerimizin de aynı olduğunu gösteren bir tez.

Bu forum bundan sonra asla kapanmaz. Hadi ben aklî dengemi yitirdim ve Lobotomi'ye ihtiyacım oldu diyelim, tedavi edersin? Onu da mı yapamadın? Bu forum bir o kadar da senin değil mi? Kapanmasını engellersin, bitti. İşin şakası bir yana; iletişimimizin herhangi bir nedene dayalı olarak sekteye uğrayacağını olası görmüyorum. Sen de benim için çok değerlisin, dostluğumuz hep sürsün canım. ^^

Dip Not: İrem dün sinemaya sevgilisiyle gidemedi! Sevgilisiyle gidemedi! Hahahah Bu kadar güzel sözün arasına "birazcık cimri"yi sıkıştırmanı görmezden geleceğimi sandın değil mi? Böyle de skoru eşitlerler işte.
O dip nottan sonra sana lobotomi yapacağımı mı sandın hıııııı? Geçmiş olsun artık