Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Ölmeyeceksin Değil Mi? 01 August 2019 # 1 Dua ettim her gün senin için Bir gün sabaha karşı bana dönecektin Biliyorum, senin de sinmedi içine Belki pişmansın, renk vermesen de Şimdi ben açtım ellerimi Kaldırdım başımı gökyüzüne Cesurca diliyorum seni Gururun belini büküp hasretin terini savdayla döküp kırık kalbimle kıbleye dönüp aşkımız bitmesin diyorum Kimse sevemez seni ben gibi okşayamaz saçının ezberlenmiş yerini Allah bile yazmışsa seninle beni Döneceksin elbet başka çaren yok ki Bensiz aldığın nefesi tutacaksın yalnız uyandığın uykularını bırakacaksın Dilin lal olacak son sözünü bile vuslata saklayacaksın Geleceğim, geleceğin olmadan ellerimi bağrımdan almadan kaderin zalim oyununu bozmadan gözlerini bir daha çekmeyeceksin değil mi Söyle ömür yangınım ölmeyeceksin değil mi Mahşere bile bensiz gitmeyeceksin değil mi... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz