Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Şimdi Burdayım Yarın Olmayabilirim 01 August 2019 # 1 Çalacaksan kapımı bugün çal sevgili.. Yarım kalmış düşlerimizi bugün koy avuçlarıma Söylediğimiz sessiz melodili yalnızlık şarkılarını bugün dönüştür sese Şimdi burdayım... Yarın olmayabilirim sevgili.. Yorulmadım beklemekten.. Sitem etmedim dönmeyişine Sensiz geçen zamana acımaktan öte bir sızım olmadı içimde Sadece acıdım... Sana ... Kendime... Bu uzayıp giden suskunluğa... Şimdi senli günlerin senli düşlerin uzağından son seslenişimdir sana Döneceksen şimdi dön.. Tutacaksan şimdi tut ellerimi.. Şimdi burdayım yarın olmayabilirim sevgili.. Geç kalırsan eğer Kapıyı açamayabilirim sana.. Geç kalırsan Sesini duyamayabilirim.. Geç kalırsan Sana sarılacak gücüm olmayabilir Geç kalırsan Seni ısıtacak nefesim kalmayabilir.. Senden önce kapımı ölüm çalabilir.. Geleceksen şimdi gel sevgili Yarın çok geç olabilir... Şimdi burda.. Şimdi Bildiğin Yerdeyim.. Yarın Olmayabilirim.. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz