Zoe Nickli Üyeden Alıntı
Kitap okumak en güzel şey.. Kupalar çok güzell
Ellerinizi emeğinize sağlık
Teşekkür rderiim (:
Masaru Nickli Üyeden Alıntı
Vecihi kupası buradayım diyor, bayan kitap ve kahve aşığı

Selam saygılar Fatoş...
Senin gibi dürst insanlar hep çıksım karşımıza bizde onları krdeş tadında sevelim hep...

İnşallah bir ömür mutlu ve huzurlu olursun

Oğuz gittikçe profesyonelleşiyosun
Teşekkür ederiim
eFuL!m Nickli Üyeden Alıntı
Sizi tanımak güzeldi hele hele adınızıöğrenmek süper oldu zira nickini yazamıyordum ..[emoji3526]
Hayatta herşey nasip kısmet mesleğinizi icra edemiyorsunuz fakat hayat bir türlü devam ediyor kolaylıklar diliyorum efendim [emoji18]
Teşekkürleer
Gece Nickli Üyeden Alıntı
Kupalar güzelmiş. )) güzel ve de eğlenceli bir söyleşi olmuş bence üyeleri siyah yapsınlar .p
kesinlikle siyah olmalıyız (:
sükutu-ezber Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler hoş bir sohbet olmuş,,
Hayat işte bazen insan istediği mesleği işi yapamıyor hayırlı olsun inşallah,,,
Ayrıca kitap sever bu çok güzel bol bol okumalar inşallah,,,
HaDeS Nickli Üyeden Alıntı
Kitapsever olman güzel
Kitaplar candır.
Renksiz Nickli Üyeden Alıntı
Keyifle okudum ama şu İzmire 8 saatte gitme olayı es geçilmiş Ayrıca Barış Manço, Haluk Levent, Feridun Düzağaç, Duman ve son olarakta bize sunduğu Cem Karaca seni yakından tanımak isterim yiğidim

Güzel bir ropörtaj olmuş yapanın ve yapılanın ellerine sağlık

Edit: Siyah renk konusuna gelirsek ne zaman denizler siyah renge bürünürse forumdenizi üye rankıda siyah olur. (Denize sızan petrol hariç)
Bence bi çözüm getirilecek buna siyah olacağız

Rorschach Nickli Üyeden Alıntı
Benim bir tane bardağım vardı teyzem veya anneannem almayadan gelirken getirmişti porselen bir kupa bardak. Bonibon ve ayakta şapka takmış fare vardı. Yıllarca kullandım özellikle üniversitede. Bi gün dedim ne zamandır ortada yok Annem yanlışlıkla kırmışta saklamışlar benden. Hala içimde kalan boşluktur. Gitti 25 yıllık bardağım @Euneirophrenia
Alırız sana bi kupa yaa