Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Kahraman Tazeoğlu - Nota 07 January 2018 # 1 Kahraman Tazeoğlu - Nota dudağında kırmızı bir notayla şarkılar dokuyorsun sağırlığıma "hani gitmesen diyorum hani gitmesek diyorum" gitme sisli ülkemin çığlık notası damarımda patlayan kırık şiirim sen aşkın ana dilisin kalabalıktan yalnızlık yapma becerimsin hayatın solfejini öğretip notasız coğrafyalara çalmışlar seni kendi cümleni kuramıyorsun kenti dudaklarımdan öpemiyorsun yetişin bütün geç kalmalara iklimler biriktirdin kanına tenha(sızım) aşk hep yazdan kalma ayrılık ise kış senden sonraki dünde sulardan başka her yerde kulaç atıyorum boğuluyorum kırık notam sol anahtarınla kilitleme gözlerini kör oluyorum To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz