sükutu-ezber Nickli Üyeden Alıntı
Devam etsek mi diğer konuk gelene kadar,,, 
Hedefin nedir, amacın gayen
En çok neyden korkarsın
En çok neyi seversin ve sevmezsin
Unutamadığın anın var mı çok özelde anlatmayabilirsin,,, 
Dünyaya bakınca ne görüyorsun,
Herkes gibi benim de yapmak istediklerim var Bunları gerçekleştirmek için önce kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Lakin genel olarak günü yaşarım. Geleceğimiz vuslat olunca
Bu soru çok genel bir soru
Film dersen biyografik başta olmak üzeri aksiyon bilim kurgu tarihi filmleri severim korku filmiyle aram yoktur gerilimi izlerim ama

Müzik dersen asla ayırt etmem o anki duygumu hangi tarz ifade ediyorsa dinlerim. Genel olarak bir işe odaklanmak istiyorsam hareketli durgun bir haldeysem yabancı, uyumak istiyorsam slow , Arada bir yabancı rap, Çok mutluysam rock daha bir sürü tür
Dersen ki yemekte patlıcanlı yemekleri ağzıma sürmem sadece közlenmişi severim. Diğer yemeklerde en sevdiğim yeşil fasülye gerisinde seçmek gibi bir özlliğim yok.
Kitaplarda sorarsan bir ara tarihi kitaplara sarmıştım ne var ne yok okumuştum ondan önce biyografikleri okuyordum sonra psikoloji sardıydım peyami safa'nın kitabını okuduktan sonra. down brown okuduktan sonra biraz bilim kurgu biraz gerçeklik arasında olan kitapları okudum.
Anlaşılacağı gibi sevdiğim şeyler net çizgiyle ayırmıyorum bana yararlı olan beni bilgilendirebilecek olan her şeyi severim. Daha bir sürü şey var yazamadım hoş gör
pas geçiyorum bu soruyu
Bir konu açmıştım zamanında baktığınla gördüğün farklıdır diye..
Bakarsın ama gördüklerin bambaşkadır ondan alacakların ise tamamen bambaşka. Görmek mühim.
Benim gözüme gelirsen biraz umut biraz amiyane biraz mihnet biraz da bilinmeyen.
..
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.