Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 'Niye evlendim ki!' denmez 08 January 2018 # 1 'Niye evlendim ki!' denmez Evliliğinizde karşılaştığınız problemlerden dolayı pişmanlık göstermeyin. 'Sanki neden evlendim!' diye eşinize karşı sesli düşünmeyin. Her evlilikte ufak tefek sıkıntılar olur. Önemli olan o sıkıntı engellerine takılmadan atlamaktır. İdeal evlilik hayallerine takılıp kalmayın. Dünyanın ve ülkenin bu kadar sıkıntısı içinde "tartışmasız" evlilik olmaz. Her evlilikte bunlar olur. "İdeal" diye düşünülen çiftler bu krizlerde manevra kabiliyeti yüksek, özür dileyebilen, küçük şeylere takılmayan ve affedici olan çiftlerdir. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz