Konu
:
PEDOFİLİ / (Çocuk istismarı) tartışmaları
Tekil Mesaj gösterimi
Qasem
Açık Profil bilgileri
Qasem nickli üyeye özel mesaj gönderin
Qasem nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Rademah
Konular:
215
Seslenenler:
244
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
48
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
818
Verilen Beğeni:
109
İlişki Durumu:
Uzak durun yeter...
Burç:
Akrep
Takım:
Turkiye
Rep Gücü
:
21
Cevap: PEDOFİLİ (Çocuk seksi) tartışmaları
05 August 2019
# 8
Yazınında ve dilipakın amacıda çözüm odaklı bakmak gererktiğindedir. Batının yarattığı algı islam ülkeleri ve doğu
Dilipakın versiği istatiki bilgileri geçen inceledim. Size göre çöp bana adaletir. Buna rağmen tüm istatistikleri inceledim. Her aileden kastıda genel nufusu bölüp ailesel nufusa oranlamadır. Oda kendi tesbiti olmayıp istatiksel veridir.
Başlık benim tercihim. İkisinin ayrı ayrı incelenmesi gerektiğinin farkındayım ama konu grneli kapsadığından özel olarak onunda konuşulacağına dair bir anti parantezdir.
Ensar vakfına gelince, bugüne dek bir çok kurumda sapık, çocuk istismarcısı, tecavüzcü yakalandı ve örtbas edildi. Yada gündemleştirilmedi... Ben yıllarca ceza evi yatmış biri olarak bunun en canlı tanığıyım. Bir kişinşn hatasını, tüm kuruma mal edemezssiniz. Bir tane öğretmen sapıksa bunu milli eğitim camiasına mal edemezssiniz. Ensar vakfının bu açıdan hataları var. Gerekli denetim mekanizmalarını çalıştırmamak baştadır. Lakin yüzde 90 tanıdığım beraber faaliyet yürüttüğüm o insanların tamamını zan altında bırakmak adilce değildir.
Medyanın yarattığı algıya köle olmamak gerek...
Özellikle değinmek istediğimi zaten konunun sonunda dile getirmiştim. İnsan heryerde insandır, suçta her yerde suçtur...
Pedofilli yada çocuk istismarı batıda yokmuş gibi bir algı ve bunun tamamını gelişmemiş ülkelere suçu atmak yanlış ve dezenfarmasyondur...
Yazı devam edecektir. Dolayısı ile yapılacak alıntılar istatiksel bilgiler bunun sadece ülkemiz, doğu, güney ve kuzeyin bir sorunu olmadığı, sorunun tüm bir toplumda mrvcut olduğudur...
Ben lezbiyenlik, trans, gay vs vs ilişkilere sizin gşbş yaklaşmıyorum. Bunlarında pedofillilik gibi bşr hastalık olduğunu ve tedaviye ihtiyaç duyulduğunu düşünüyorum. Aynı zamandada bana göre sapkınlıktır. Ben asla bu u hoş göremem. Normal karşılayacak bir zihin yapım yok.
Olayın sex ticareti başka bşr boyut, buna hiç değinmek bile istemiyorum...
Saygılarımla...
Cevap Yaz