Konu
:
PEDOFİLİ / (Çocuk istismarı) tartışmaları
Tekil Mesaj gösterimi
Melodram
Açık Profil bilgileri
Melodram nickli üyeye özel mesaj gönderin
Melodram nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
we'll all become
stories.
Üyelik tarihi:
02 August 2018
Mesajlar:
3.659
Konular:
11
Cinsiyet:
Bayan
Seslenenler:
485
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
82
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
1802
Verilen Beğeni:
1230
Rep Gücü
:
27
Cevap: PEDOFİLİ / (Çocuk istismarı) tartışmaları
05 August 2019
# 16
Medya her olayda doğru aktarım yapıyor diyemeyiz @
Masaru
ama din adı altında cemaatlerin ne hale getirildiğini, mevcut ülke durumundan anlayabiliriz. Bir şeyi kötüye kullanma niyeti varsa ve bu niyet etrafında da toplanılmışsa orada masum bir şeyler aramak ve din için yapıyor diye düşünmek saçmalıktır. Bu konuyu burada tartışırsak amacından sapabilir, başka şekilde detaylı incelemeler yapılabilir. Ben her kurumu ve kişiyi zan altında bırakmam yoksa.
+Konu başlığını sırf biz istedik değil doğrusu bu olduğu için değiştirdiğinizi duymak isterdim. Bu iğrenç durumun içinde olan insanları sert şekilde ifşa etmek istiyorsanız onlara yaptıklarının bir suç olduğunu söylemeniz gerekir.
Bu durumda ''istismar'' kelimesi bir suçu ifade eder, ''seks'' kelimesi karşılıklı istek ve kabul ile tarafların onayıyla gerçekleşen bir eylemdir. Yani amacınız yüzlerine vurmaksa istismarı kullanmak doğrusudur.
Bilinmesi gereken şeyleri insanın kendisinin tatması iyidir.
-hermann hesse-
Cevap Yaz