Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Dil anlatamıyor çünkü kelimeler tarif etmeye yetmiyor 06 August 2019 # 1 Dil anlatamıyor çünkü kelimeler tarif etmeye yetmiyor Belki de korkuyor üzerindeki yükü taşıyamamaktan Gözlerimin dili olsa da, keşke onlar sana anlatabilse sevdamı Ya da yüreğime geçebilsen gözlerimden ve görebilsen oradaki ‘Sen’i Ne derdin acaba, ne yapardın ? sorular, sorular üstüne Şey demek istiyorum, Hani insan birini görünce heyecan duyar ya; Kalp atışlarının ritmi değişir, kan dolaşımı hızlanır Gözleri ‘O’nda tutuklu kalır, ayrılmak istemez ya ‘O’ndan başkasını gözü görmez ya O an her şeyi unutur, sadece ‘O’ dolar tüm hücrelerine Eli kolu bağlanır, dili tutulur ya İşte demek istediğim böyle zor bir şey Bir o kadar da kolay aslında bazı aşıklar(!) için Yani diyorum ki, Hani bir kişi vardır ya yürekte; Sadece ‘O’dur oraya ulaşabilen ve yakışan Vazgeçemediğimizdir, tutuklu kalmışızdır ya Her zaman düşünürüz sadece ‘O’nu İsteriz ya ‘O’nun yüreğinde de biz olalım sadece Ah, ne hayal ederiz gelecekteki mutluluğumuzu ‘O’nla Bilmek isteriz ya düşüncelerini, çok merak ederiz İşte demek istediğim böyle zor bir şey Bir o kadar da kolay aslında bazı aşıklar(!) için Şey Yani ben Ben sana aşığım Cevap Yaz