Şu sevgililerini çok seven insanlara bakıyorumda. Çok sahte duruyorlar be abi. Eğer kız ise , sevgilisinden ayrılmadan önce bütün erkek arkadaşlarını siliyorlar önce . Sonra ,işte biz hiç bitmeyeceğiz diye durum güncellemeler falan başlıyor . Sonra sevgilisinin durumuna kalp atmalar geliyor . En sonundada beraber fotoğraf çekilip ölene kadar yazıyorlar fotoğrafın üstüne. Erkeklerde farklı bir durum yok tabi . Şifresini aldığı sevgililerin profillerine giriyorlar . İşte bu kıza kimse yazmasın akıllı olun falan bi ton klavyetörlük yapılıyor , sonra kendi durumlarına yorum atan kızlara ben ona aşığım falan bi ton dönmedolaplar. Daha dün canım dediği kıza , şimdi sevgilisi var diye kardeşim diyor. Ve tabi , sonra ayrılıyorlar . Ve kilit nokta ; kız sildiği bütün erkekleri geri yüklüyor . Soran olursada , erkek arkadaşım silmiş kusura bakma diyor. Sonra yanlızlık senfonisini bölecek mobil yer bildirim geliyor . Yok partide yok cafede diye . Tabi neden ayrıldığını soranlara ' artık bitti ' diyerek diğer erkeklere yeni bir zemin açıyor . 2 de güzel resim koyuyor. Gidip güzel güzel anasayfada çıkan tiki erkek fotoğraflarıda beğeniyor . O kadar fuara gittim , bu kadar dönme dolap görmedim