Konu
:
Bir Mavi Sevdim
Tekil Mesaj gösterimi
Tomris
Açık Profil bilgileri
Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin
Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin
Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Nereden:
ᴛᴙ
Konular:
10832
Seslenenler:
279
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
70
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
1
Verilen Beğeni:
0
Nereden:
ᴛᴙ
İlişki Durumu:
Yok
Burç:
Basak
Takım:
Besiktas
Rep Gücü
:
46
Cevap: Şiir Kokan Kadın
08 January 2018
# 205
Çok özledim be . Aylar geçti , yıllar geçti . Daha bir kere bile rastlayamadım ona. Yolda görsem zor tanırım . O derece unuttum yüzünü . Ama dedikleri bir an bile çıkmıyor aklımdan. Sevmekten sarhoş olduğum günler geliyor aklıma . Uzaktan sevdim ama sanki hep onunlaymışım gibiydi, kokusunu içime çekmiş gibi hissedirdim, sarılamadım ona hiç ama hayaller kurdum hep . Nasıl dayandım sanırsın . Hayallerimde yaşattım seni . Bir an bile çıkmazdın ki aklımdan . Geçenler de yolda rastladım yüzünde ki izinden tanıdım onu . Çok değişmişti. Emin olabilmek için adını sordum . Söyledi ve doğruydu . O benim sevdiğimdi. Onu yıllar sonra tekrar görmüştüm . Kalbim ilk günkü gibi yerinden çıkacakmış gibi atıyor , dilim tutulmuş saçmalıyordum . Adını sorunca yüzüme baktı . Kimsiniz dedi . Tüm hayallerim yıkıldı o anda. Bir umut doğmuştu içime onu görünce. Ama olmadı . Daha da kötü oldum . Sonra eve gittim . Ağladım saatlerce . Yıkılmıştım beni tanımaması yıkmıştı beni . Nefes alamıyordum sanki . O mutluydu ama ben onun bende bıraktığı izi içimden atıp mutlu olamadım . Hep kalbimde bir iz kaldı
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Güzel günler
yakın
.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Cevap Yaz