Regex Nickli Üyeden Alıntı
@SaRe üyeliği forumda ocak ayı itibarıyla bir etkileşim göstermemiş, yani aktif bir katılımcı değil. Aksi durumda forum üzerinden iletişime geçer, bilgi almaya çalışır ve ona göre işlem uygulanırdı. Siz @Cig olarak sisteme kaydolmanızın hemen ardından bu hesaba geçiş yapıp multi üyelik dedektörüne takılıyorsunuz.

Burada akla gelen olasılıklardan biri, sizin hesap parolanızı unutmuş olmanız nedeniyle yeni bir üyelik almanız akabinde parolanızı hatırlayarak eski üyeliğinizden oturum açmış olmanız. Bu durumda da eski hesabınıza giriş yaptığınız düşüncesiyle yeni oluşturduğunuz multi üyeliği askıya aldım.

http://www.forumdenizi.com/forum-kul...onaylanir.html

Şu konuyu üye olma ekranında görüntülüyorsunuz, ki o zamana istinaden şu an tüm adminler hesap onaylayabiliyorlar. Aktivasyonlar totalde 1-2 saati bulmuyor. İlla mevcut 4 adminden biri çevrimiçi oluyor.

Ek olarak; her iki hesabınızın da e-posta adresi, doğum tarihi vb. bilgilerinizi karşılaştırdığımda arkadaşınızın üyeliği olduğu söyleminiz de maalesef inandırıcı gelmedi ama webmaster forumu değil burası, sizden T.C. kimlik doğrulaması yapmanızı talep edemeyiz elbette. Bu nedenle; bu üyeliğinizle devam edebilirsiniz dedim.

Kullanıcı adınızı değiştirmek isterseniz; http://www.forumdenizi.com/uye-profi...p-basligi.html

Ben de size iyi akşamlar, keyifli forumlar dilerim.
Regex Nickli Üyeden Alıntı
Hanımefendi bu konuyu benimle tartışmayacaksanız, buradan etiket yaparak soru da sormayacaksınız. Zaten bu meseleyi burada ulu orta dile getirmeye gerek yoktu, iletişim kısmından mail gönderseydiniz dönüş sağlanırdı. Konuyu uzatmanın da bir gereği yok, söylediğinizi doğru kabul etsek dahi şifre paylaşımı yasak. Bunu bilmeniz gerekiyor. Forumlarda genel geçer bir normdur bu.

@Cig hesabınıza multi üyelik olduğu yönünde kanaat getirdiğim için ban işlemi uyguladım, hâlâ aynı kanıda olduğumdan o hesabın yasağı kalkmayacak. Bu üyelikle aktif forum kullanımınıza devam edebilirsiniz, siz ya da arkadaşınız.

Kişisel serzenişler için; gerekli ileti sayısına ulaştığınızda PM gönderebilir ya da iletişim bağlantısından e-posta yazabilirsiniz. İyi forumlar.

Ulu orta banlandi diye yazarsanız yazarim.

Banlı kalsın hata bunu da banlayin.
Buraya yazdıklarımı silebilirsiniz.