Melodram Açık Profil bilgileri Melodram nickli üyeye özel mesaj gönderin Melodram nickli üyeye ait bütün mesajları arattır we'll all become stories. Üyelik tarihi: 02 August 2018 Mesajlar: 3.659 Konular: 11 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 485 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 82 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1802 Verilen Beğeni: 1230 Rep Gücü: 27 Cevap: 12.Haftanın Konuğu 'İlkiz' 06 August 2019 # 11 Merhabalar İlkiz, birkaç gündür daha aktif olduğum için daha çok denk geldik, o zaman birkaç soru sorabilirim. - Öncelikle nickini seçme sebebin nedir? Ben çok beğendim, niyeyse bir sıcaklık hissettim, ilk akla gelen anlamı dışında özel bir anlamı var mı? - Seni sen yapan ve tanıyan birinin senin için söyleyeceği ilk şey nedir sence? - Motivasyonunu artırmak için yaptığın bir şeyler var mı? - Şu an sana bir bilet verilse, 1 ay boyunca istediğin yere gidip gezebileceksin deseler ilk gitmek istediğin yer veya yerler neresi olur? Arka arkaya çok soru cevapladın ben o kadar yormayayım, şimdiden kolay gelsin, belki yine uğrarım. Sevgiler Bilinmesi gereken şeyleri insanın kendisinin tatması iyidir. -hermann hesse-