Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar İlkiz, birkaç gündür daha aktif olduğum için daha çok denk geldik, o zaman birkaç soru sorabilirim. 
- Öncelikle nickini seçme sebebin nedir? Ben çok beğendim, niyeyse bir sıcaklık hissettim, ilk akla gelen anlamı dışında özel bir anlamı var mı?
- Seni sen yapan ve tanıyan birinin senin için söyleyeceği ilk şey nedir sence?
- Motivasyonunu artırmak için yaptığın bir şeyler var mı?
- Şu an sana bir bilet verilse, 1 ay boyunca istediğin yere gidip gezebileceksin deseler ilk gitmek istediğin yer veya yerler neresi olur?
Arka arkaya çok soru cevapladın ben o kadar yormayayım, şimdiden kolay gelsin, belki yine uğrarım.
Sevgiler
Bu nicki anlamlı buluyorum bir yerde okumuştum ve hep bu nicki kullanırım seviyorum.Özel bir anlamı yok herşeyin ilki olduğunu düşünüyorum.
Temizliğe titiz, bir şeyin en güzelini yapmak için kırk kere yırtar çizer yeniden yapar

)
Çok okumak, incelemek güzel pasta tariflerini denemek yemek yok ama nerde (annem derki yese zaten bir yerinden belli olur çalıkuşu işte ) gülmek yok bak
Öyle Yoruldum ki son günlerde hemen kaçarım Antalya'ya yazlığa kafamı dinlerim nerde bayramdan bir hafta sonra inşallah olacak gibi

)
Fırsat olursa ilerde çok gezmek ve fotoğraf çekmek istiyorum.
Sevdim seni dedim ya elektrik alınıyormuş hani öyle işte...
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.