1- İlkiz Asker bir baba ile ev hanımı Meloş'un biricik kızıdır.Çalışmayı,gezmeyi,yemeyi,güzel giyinmeyi,dostlarıyla vakit geçirmeyi seven biridir. 2-Pasta yapmak,fotoğraf çekmek,bolca yüzmek 3-Asansörde ve karanlıkta kalmak 4-Tanımıyorum ki... ) nickinin tersine renkli birisin ben öyle gördüm çok forumda gözükmüyorsun muhtemelen iş sebebi iledir. 5-İyi okyanuslar uçsuz bucaksız yiyecek çeşitliliği bir o kadar boldur vücut ısılarıda uygunsa yüzüyor diye tığ gibi olunmaz ki ama ) 6-Nerden olsun çocuğu iyi ya oldu da kısır olması mı kaldı 7-Pigmentleri az demek ki bu renge uygun değildir ..patlıcan mor ama içi beyaz. 8-Birinci olunmaz mı soruya bak anam hizaya gel allah allah 9-O zaman da arkadan ikinci olursun ne biliyim ahret sorusu gibi bak ya (kırmızı eşofmanlıya sorulan sorulardan) 10-Bu hali güzel ben daha her yeri tam gözlemlemedim.Bir şey söylemek gerekirse Bilin Bakalım Yarışması burada da olsa iyi olabilir.Aklıma gelirse forumda paylaşırım. Samimi sorulara teşekkür ederim.
8- Hayır, ikinciyi geçersen ikinci olursun 9- Sonuncuyu geçemezsin, sonuncu olan biri geçilemez :D