Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Istemiyordun ama seni öyle bir haftaya denk getirdik ki, tatil sebebiyle milyonlarca soru soramıyor kimse sanki

ya valla ne güzel oldu denk getirenlere sevgiler
• Şu an en yakınında olan kitabın 35. sayfasını açıp beğendiğin bir cümlesini yazar mısın ve de neden o cümle? (10p)
markus zuzak - hiç kimse sıradan değildir kitabını okuyorum
35.sayfada annesi Edi arıyor ve Ed"evet,selam aşkım diyor annesine benim büyük oğlum da aşkım der bana ondan galiba onu yazmak istedim
• Hayatında dibi görürsen çıkış yolu için ilk adresin kendin mi olur başkası/başkaları mı? (15p)
düştüysek kalkarız daha ölmedik be adlı güzide şarkıyla cevap vereyim bu soruya
benim ilacım yine bende buna inanırım
• Karadeniz yemeklerini yapabiliyor musun? Mesela kuymak partisi yapalım mı? (5p)
yaparım elbette Karadeniz kızıyım ben kara lahana çorbası turşu kavurması hamsi tava
ay ne güzel olurdu yapalım tabi
• Hayatının en "iyi ki" anı dediğin bir an var mı? Varsa nedir açıklayınız (20p)
küçük oğlumu kucağıma aldığım an
çünkü çok zor bir hamilelik süreci geçirdim insulin kullandım hamileyken son 5 ay sonra deprem oldu o zaman yaşadığım yerde aylarca çadırda kaldım ve sonunda her şeye rağmen sağlıklı bir bebek oldu iyiki varsın dedim iyiki varsın
• Farklı fikirlere, dünya görüşlerine, yaşayış biçimlerine ne kadar açıksın? (20p)
uzun yıllardır çalışan biriyim ve her fikirden siyasi dini görüşten insanlar tanıdım binlerce insan ve bana zıt insanlarla daha iyi anlaşıyorum böylede bir şey var
herkes herkesi sevmek zorunda değil fakat saygı duymak zorunda hayat felsefem bu
• Aynaya baktığın zaman kendinde gördüğün ilk şey ne oluyor? Gördüğün şeyden sonra sadece gözlerine odaklanıp içini de görmeye çalışıyor musun? Gördüğü dışında nedir Asi ve Mavi? (20p)
küçük hamsi gözlerim
yılların yorgunluğu bazen pişmanlıklar bazen keşkeler bazen yaşadığım mutluluklar hayat kısaca
deli dolu halleri var asi ve mavinin
için de hiç öldürmediği küçük bir çocuk ve her şeye herkese rağmen hayat devam ediyor yaşamak için iki güzel sebebin var asi önüne bak kızım
• Bir hayalin var mı? Gerçekleştirmeden bu dünyadan gitmek istemediğin? (10p)
var elbette olmazmi bu çok özel bir soru ve ben bunu sadece içimde saklıyorum bu sorudan eksi puan alsamda bu benim hayalim

Yazılı sonucunu cevaplardan sonra bildiririm Kolay gelsin efenim.
Mahmut hocam bekliyorum sonucu
teşekkür ederim melocan