Asi ve Mavi Nickli Üyeden Alıntı
evet adil yönetim olmayan bir çok forum var

forum yönetimi forumlarda oluşan bir gruba yakın olunca karşı tarafın gözünün üstünde kasin var diyerek bu tabiki bir benzetme saçma sapan olaylardan banlandigina şahit oluyoruz hele o kasıntı adminler yokmu ifrit oluyorum

forumların kapanmasindaki en önemli faktörlerden biri bu kanımca

forum denizi yönetimindekilerle fikrini paylaşabiliyorsun bir sıkıntı hissettiginde bunu açıkça dile getirebiliyorsunuz ki bunu siz çok yapıyorsunuz gördüğüm kadarıyla bu iyi birşey

ama gruplasildigini hissettigimde soğurum forumdan

mülteci konusuna gelince

tüm türkiye o ilk dönem de kucak açtı suriyelilere zengini fakiri elinden geleni yaptı o süreçte

Aylan kurdi 'nın karaya vuran cesedini görüp insanligindan şüphe etmeyen insanın merhametinden şüphe ederim

evet çoluk çocuk kadın yaşlı gelsin gelsin ama onlara tesis edilen yerlere hukumetin yanlış bir politikası olduğunu düşünüyorum yurdun her tarafında adres sorarken bile bir suriyeli tarafından yönlendirilmesi sonra kalkıp kafa keserim burda diye vatandaşımızı tehdit etmeler bana yanlış geliyor

bayramda güle oynaya sınırdan geçiliyor sonra tekrar geri dönülüyor buda enteresan

benim askerim orda şehit olurken mudanya sahilde şezlongda guneslenmeleri de insanı geriyor

bu olaya bir başörtülü olarak bakmaktan ziyade ülkede yaşayan bir vatandaş olarak bakıyorum zira ilk başta herkes ensar muhacir gözüyle yaklaştı olaya ama olaylar cigrindan cıktı
Ben size türkiyedeki durumu sormadım ki, tüm tesbitleriniz baştan sona yanlış... Siz diyorsunuz ki buraya gelsinler ama sığıntı gibi yaşasınlar, gülmesinler eğlenmesinler, denize girmesinler, insanca yaşamasınlar...

Tam aksine sizin diğer insankardan taktığınız başörtüsü gereği farklı bakmanız lazım. Medyanın yalan ve dezenfarmasyonlarla dolu haberlerini alıp didik didik etmeden araştırmadan Münafığın size getirdiği haberi aynşyle alıp o insanları o bilgiler ışığında karalıyorsunuz.

İyi biliyorsunuz ki ben savaşın başından beri o bölgedeydim. Ve anlattığınız hiç nişey o bölgenin gerçekliği ile uyuşmuyor... Kimse güle eğlene suriyeye girip çıkmıyor. Savaştan öncede bu manzaralar vardı. İnsanlar diper tarafta kalan kamplardaki, sınıra yakın akrabalarına ziyarete gisiyor. Onların durumunu merak ediyor. Ölüme herşwye rağman orayı bırakmayan bir avuç insana moral vermelerini bile çok görmeyin. Diyorsunuz ki bayramı ağıtlarla, ağlamakla geçirsinler...

Biz nekadar insansak onlarda okadar insan... Çanakale şehitliğine gitmediniz her halde... Dedeleri bu topraklar için bizler için gözlerini kırpmadan şehit olan bir halk var...

Yani aslında işin açıkçası diyorsunuz ki benim için islam kimliğim benim hayatımda anlamsızdır.
Peygamber sığıntı gibi medinede kalmalıydı...
Oysa Peygamber medinede olduğu için medineye kaç kez savaş açılmıştı. Ama Ensar dediğiniz o medineli asla O mazlumları o zalimlere teslim etmeyi kabul etmedi.
Bedirde uhudda ve hemddkte o mazlumlar için o zalimlerle gözlerini kırmadan savaştılar.

Biz asla ensar olma bilinciyle o sınırları açmadık ve onlara asla rnsar olarak kucak açmadık...
Aylan kurdi gibi sembol isimlerin arkasına vicdanlarımızo gömerek, bombalar altından kaçan milyonlara defolun gidin o bombalar altında ölmeye devam edin diyoruz...

Bizim askerimiz sınırları batılı emperyaller tarafınsan kozanda çizikem bu toprajların güvenliği ve milli güvenlik politikaları gereği Ypg ilr Pkk’yla savaş için o topraklarda.

Manipülasyonlarla, saptırmayla o insanlrı töhmet aştında bırakmayın... Bir olayı bir vakıayı tğm bir topluma mal edemezssiniz. Siz müslümanca durmak müslümanca yaşamak zorunda müslümanca bakmakla mükellefsiniz...

Düşünce bilgiden yoksun olmamalı...
Neyse doğru düşüneceğinizi bilsem, inansam srdrettiğiniz her sebep için ayrı ayrı cevap yazardım...

Sizi islami kimliğinizle bakmaya davet ediyorum. Bu konuya dair uzun uzadıya cevap istemiyorum sadece makalemin ve haberimin kısa özetini geçtim...

---------

Gelelim bana
Ben her forumda böyle açık açık düşüncelerini dile getire bilen, eleştire bilen yada öneride bulunan biriyim. Bir yer hariç bugüne kadar hiç birinde ne horlandım ne banlandım. Bu tüm forumların ortak özelliği, ve forumlar bu özellik olmadığında kapanmıyor, kapanmaların temelinde başka olgular yer almaktadır.

Buradan daha öncede bu tür laflar sedrederek ayrılmıştınız. Oysa insanların geçmişten tanıdığı yada iyi anlaştığı insanlarla hem hal olması, onlarla sürekli konuşması, birlikte eğlenmeleri doğaldır. Bunu guruplaşma olarak algılamak sorundur.

Burada gördüğünüz bir guruplaşma var mı?
Olmasa daha iyi olurdu dediğiniz şeyler varmı?