sevgili Regex gelelim sorularına
evet zor bir işim var acilde çalışmak hemşire olmak cidden zordur afetlerde bir polis bir asker birde bizler çalışırız mesela
çoğu özel günler de nöbette oluruz
ama biliyormusun bi hayır duası almak bi çocuğun hayata tutundugunu görmek değiyor her şeye
seviyorum işimi
hayalimdeki meslekti avukat olmak ses tonum mizacim hitabetim bunların da uygun olduğunu söylerlerdi hocalarım ama hayatta herşey istedigimiz gibi olmuyor işte bazen
ikinci soruna gelecek olursam
evet fazla detaycı bir insanım bu tüm hayatım da böyle iş özel sanal reel farkermeden hemde
bazen hiç sevmiyorum bu huyumu yoruyorum kendimi çokça ama yapacak bir şey yok kafaya takmazsam sıkıntı yokda kafaya takınca yakaladığım detayları zor oluyor benim için
ah o dip notlar

hergün yeni birisi ekleniyor saymadım kaç tane olduğunu sayarız birlikte

ve sana gelince
buraya ilk üye olduğumda bir konu vardı biri seni yanlış mı tanımıştı ney onun için acılan bir konu ve ben oraya o gün kimse bana regexi anlatmasın ben kendim tanirim diye bunu hep yaparım insanları birilerinin sözüyle değil kendim tanımak isterim iyiki de öyle yapıyorum yapmışım
olgun bir karakter olduğunu ilk günlerden itibaren söylerim bazen seninle sohbet ederken acaba benden büyük mü bu uşak diye düşünüyorum
sabırlı birisin saygilisin klasik admin değilsin mesela herkesin sorunlarına yetişmeye çalışıyorsun insanları dinliyorsun kurmadan çözüm üretmeye gayret ediyorsun
bazen iyi bir kardeş bazen iyi bir dinleyici iyi bir arkadaşsın benim için
iyiki varsın zuzum
Sinirlerimi aldırmadım daha ; sınırlarımı zorlamayın !!!