Konu
:
Söyleyeceklerim var!!!
Tekil Mesaj gösterimi
Qasem
Açık Profil bilgileri
Qasem nickli üyeye özel mesaj gönderin
Qasem nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Rademah
Konular:
215
Seslenenler:
244
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
48
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
818
Verilen Beğeni:
109
İlişki Durumu:
Uzak durun yeter...
Burç:
Akrep
Takım:
Turkiye
Rep Gücü
:
21
Cevap: Söyleyeceklerim var!!!
17 August 2019
# 35
Şimdi bana diyorlarki yaf Murat ne istiyorsun şu resmi tarih ve onun ideolojisiyle yetişenlerden....
Yahu ben nasıl dokunmayayım tarih diye önüme konulanlara...
Düşünsene lokantaya gidiyorsun bir porsiyon kuzu şiş istiyorsun önüne kedi ciğeri geliyor...
Susacakmısın...
Düşünsene tarih kitabının bir sayfasında Sütçü İmam'ın Maraşlı kadınların çarşafını açmaya kalkan Fransızları vurması kahramanlık diye anlatılıp buna methiyeler diziliyor, aynı kitabın başka sayfasında kadınların çarşafını açınca medenî olduğumuz yazıyor...
Gelde akılda birikmesin sorular, gelde kurcalama, gelde sorma ;
Fransa mı bizi işgal etti, yoksa biz mi Fransız olduk?
İnsanlar kendi yaşamlarını ve idrallerini bize tarih ve hakikat, medenniyet diye sunmalarına, dayatmalarına susacak değilim...
Senin medeniyet olarak gördüğün bana göre gericilktir...
Sana göre ben murtciyim bana göreyse sen azılı bir murtecisin...
Unutma sana saygı duymuyorum..
Düşüncelerine, fikirlerinede saygı duymuyorum...
Sadece ve sadece insan olduğun için sana saygı duyuyorum, ve insan olduğun için seni seviyorum...
Damarıma, hakikatime, ilkelerime dokunursan seni sevmemde, sadece insan olduğun için insanlığına saygı duyarım...
Unutma ben senin gibi düşünmüyorum, senin gibi hayata bakmıyorum, senin gibi yaşamıyorum...
Şu halde ben nasıl senin sınırlarını hudutlarını çiğnemiyorsam sende aynısını yapma...
Özgürlük sadece bizim gibi düşünen bizim safımızda yer alanlar için değildir, her kes içindir hürriyet...
Konu Qasem tarafından (17 August 2019 Saat
14:32
) değiştirilmiştir.
Cevap Yaz