Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Ah O Bendeki Sen Uğruna Mecnun Olduğum 12 January 2018 # 1 Ah O Bendeki Sen Uğruna Mecnun Olduğum bana benden yakınsın benim hissedemediğim beni sen benden iyi tanıyorsun benim seni senden iyi tanıdığım gibi şimdi sen beni düşünüyorsun için içini kemiriyor niçin bütün suçları bana yüklüyorsun ama olsun ben senden gelen her siteme razıyım sevgiye nefrete hüzne ama bil ki seni canımdan çok seviyorum seni düşününce içim ürperiyor taşıyor yüreğim sonra şiire dönüşüyor gözlerim buğulanıyor bendeki sen ah o bendeki sen o yok mu o canımdan çok sevdiğim ah o bendeki sen uğruna mecnun olduğum Hamdi Kurtulmuş To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz