Hazır değilim, sonra bir daha gel Biz ne bilelim alınan rezerveler buna dönüşecek... 1) Kendi dünyasında kendini olabildiğince mutlu etmeye çalışan, diplerde dolaştığı kadar zirvelerden de dünyaya bakan, yer yer içine kapalı yer yer dışa dönük yaşayan bir mükemmel insan tanesidir. 2) Ne olursa yer içeriz, neden birini yerken öteki baksın ki beni de ye beni de ye diye, günaah 3) Melodram tiyatro türüdür, genelde de sözsüz oynanan bir dramadır. Tabii senelerin birikimiyle kendimizde anlamlar yükledik o ayrı. 4) Kara basıp izini belli eden oluruz, masum çocuklarız biz, gizleyemiyoruz. 5) Sakarya ile ilgili daha değişik analizlerim var ama polemik olmaması adına susuyorum, senin hatrına sakarlar yaşasın. 6) Yaz Onur, tutan mı var? Bu akımı da sen başlat 7) Vampir - kurt evlenirse çocukları olmaz çünkü yerler. 8) Kınamaya devam et bence de ve köpüşünü biraz daha sev, ona de ki; beni kendime getir, neler soruyorum böyle... 9) Kelebeklerin salgıladığı özel bir koku var, biz genelde onların renklerine odaklandığımız için kokularına odaklanamayız. Tereyağı ile ilgili bir çağrışım yapması kısmen doğru aslında, onun da kolay eriyip bir nevi kaybolabilen ve güzel kokan yapısı vardır. Tereyağını erittiğimizde havaya yaydığı koku da kelebeklerin uçmasıyla özdeştirilmiştir. Bu yüzden butterfly gerçekten tereyağından gelir, bilimsel olarak da okumuş ve belgeselini izlemiştim. Buraya kadar okuduysak, Ozan Güven'in bir röportajıyla bitirmek isterim ama yazmıyorum, sen anla 10) O senin köpeğin olduğu için hoşt desen de sana gelir, seni sever ve gitmez. Onlar bizden akıllı, ayırt edebilirler hangi hoşt'un ne anlamda olduğunu. 11) Ee? Herkese güvendik de bi Pinokyo'nun dedikleri kaldı, beter olsun. 12) Bana hediye vermeyen hiçbir şey gerçek olamaz... Bazı sorulara bir karikatür ile cevap vermek istiyordum ama yine kaldırmaz burası, eşekle başlayan Çok teşekkürler, hemşeri hemşeriye bunu yapıyorsa eller neler yapmaz...