Melodram Açık Profil bilgileri Melodram nickli üyeye özel mesaj gönderin Melodram nickli üyeye ait bütün mesajları arattır we'll all become stories. Üyelik tarihi: 02 August 2018 Mesajlar: 3.659 Konular: 11 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 485 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 82 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1802 Verilen Beğeni: 1230 Rep Gücü: 27 Cevap: 14. Haftanın Konuğu 'Melodram' 20 August 2019 # 1 Arthuil Nickli Üyeden Alıntı Zaten sorduğum sorulara cevap vermiyorsun, ne diye yorulayım ki ? Demek ki güzel sorular soramıyorsun Asijuliet. Nickli Üyeden Alıntı Tebrikler. Eskileri özlüyor müsün? Bi de cok merak ettigim bisey var Müge yi hatırlıyor musunnsnsnnssnna Eskileri özlüyorum bazen, hatta arada o siteye girip bakıyorum da, neler yaşamışız, ne komik şeyleri dert etmişiz, nelerin peşinden koşmuşuz vs vs. Muhtemelen 10 yıl sonra bugünleri de aynı özlemle anacağım, bulunduğun her an kıymetli olsa da insan eskileri hatırlayınca bir farklı hissediyor. Müge'yi hatırlıyorum tabii ki, hala da konuşuruz ara ara Siz çok anlaşamıyordunuz sanki öyle kalmış aklımda ama burada sorular bana sorulduğu için sana sormayacağım bunu Bilinmesi gereken şeyleri insanın kendisinin tatması iyidir. -hermann hesse-