Asijuliet. Nickli Üyeden Alıntı

Saçma bi şey vardı aramizda. Beni tanimadan birinin dolduruşuna gelip tavır almıştı bana. Tabi ben altta kalir miyim? Tabinki nö
Böyle sürüp gitti işte

Bende o günleri özlüyorum, orasi benim için bambaşkaydı. Kapanması kötü bir karardi.

Baska sorularda sorayım.

Eskilerden hangi nickleri hatırlıyorsun?
Hiç denk geldiklerin oldu mu?
Forumlardan neden kopmadin?
Asi bu kadar guzel.sorular sormayı kimden öğrendi ahavbbabab

İşte hepimizin kanının deli aktığı dönemler, düşünmeden hareket ettiğimiz çok an olmuştur

*Aslında birçok nicki hatırlayabilirim, muhabbetim varsa hele bir yerde mutlaka hatırlarım. Pembişli sitede hele çok var hatırladığım, hatta konuştuğum da çok var, hala kopmadığımız. O en eski yerde Rüzgar, Yağmur falan vardı, onları da biliyordun dimi? Ama en unutamadığım 10 Ekim'deki patlamada kaybettiğimiz Gökhan, Forgive Me. Çok severdim onu, o yüzden haberini alınca bayağı üzülmüştüm.
*Denk gelmeler başka yerlerde çok nadir oluyor, genelde nick değiştikleri için anca değişmezlerse işte böyle seninle olduğu gibi olabiliyor tabii.
*Forumları hep sevmişimdir, eskiye oranla yine kopmuş gibi de sayılabiliriz ama bu ortamı seviyorum, keyif alıyorum, bir şeyler paylaşmak mutlu ediyor. Yine de hiçbiri o ''eski'' tadı vermeyecek, o günlerin güzelliğini bir daha yaşamak zor.
*Tebrikler cınım harika soruyorsun, sana soğuk kahve ikram ediyoruz hemen