Konu
:
14. Haftanın Konuğu 'Melodram'
Tekil Mesaj gösterimi
Melodram
Açık Profil bilgileri
Melodram nickli üyeye özel mesaj gönderin
Melodram nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
we'll all become
stories.
Konular:
11
Seslenenler:
485
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
82
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
1802
Verilen Beğeni:
1230
Rep Gücü
:
27
Cevap: 14. Haftanın Konuğu 'Melodram'
22 August 2019
# 82
Selam, yine ben
Selam ben çekici bu da çekicim diyesim geliyor, gerçekten bu reklamları zihnimden silmeliyim! Hoş geldin bakalım, yine elin boş ama olsun, benim sorularım yeter dediğini duyar gibiyim, cevaplayalım o zaman @
Echoes
bey.
-İnatçı olmanın bir faydasını gördün mü? İnatçılığın aileden mi geliyor?
+Ne için inat ettiğime göre değişse de faydasını gördüğüm zamanlar oldu tabii ama her zaman çok da inatçı olmamak lazım. Aileden mi geliyor, olabilir... Anne Trabzonlu baba Artvinli, düşün sen komboyu! Bu kız inatçı olmasın da ne olsun?
-Pembe yalan hakkında ne düşünüyorsun?
+Yalan yalandır hede hödecileri geçiyorum, pembe yalanı hepimiz hayatımızın bir köşesinde tutup besleyip büyütüyoruz. Her zaman kullanmasak da bir yerlerde varlığını bilmek bizi rahatlatıyor bence. Bazen küçük durumları kurtarmak için bazen hiç istemediğin bir buluşmaya gitmemek için bazen tamamen keyfi kimseyi ilgilendirmeyen sebepler için başvuruyoruz kendisine. Pembe yalanları savunacağız! Kimse de söylemem demesin çünkü bu daha büyük yalan olur.
-Bana bir rap şarkısı yollar mısın?
+O zaman sana son zamanlarda dinleyip, sürekli söylediğim bir rapi yollayayım daha doğrusu söylemek için dinliyorum
Tankurt Manas - Çene Kemiklerimi Kırdım, mükemmel değil hızı beni etkiliyor. Dur bir de eskilerden güzel bir şey gelsin Sagopa Kajmer - Bir Kulaç Daha Atsam, bak bu güzeldir.
-Hangi ortamı sevmiyorsun?
+Zorla tutulduğum ortamları sevmiyorum-hatır için falan gidersin ya- bir de böyle gereksiz akraba ziyaretleri olur da ''büyükler'' başlar konuşmaya sen bön bön bakarsın, sonra dönüp derler ''hiç konuşmuyorsun kızım sen'' o an cinnet geçiresim gelir. 70'lerde doğmadığım için kusura bakmayın!
-Ne kadar detaycısın?
+Bazen psikopatlık derecesinde detaycı olduğumu düşünüyorum, bir şeyi yaparken her şeyiyle tam yapayım aman şu şöyle olsun aman bu böyle olsun derken kafayı yiyebiliyorum. Bu detaycılığın en acı cereyan ettiği nokta ise senede çok az denk gelen aşırı temizlik yapma hastalığımın tuttuğu anlar. Modemin deliklerinin içini kürdanla temizleyecek kadar detaya inerim! Kendinize gelin
-Hadi elin değmişken bir tane de arabesk yolla.
+Off şu an içmediğim sigara bile yanacak
Güllü - Ödüm Kopuyor diyor ve seni kendi efkarınla baş başa bırakıyorum.
-Tut ki denize falcao ve ben düştüm, hangimizi kurtarırsın?
+Denize ne zaman düştüğünüze bağlı. Falcao bize gelip 3-5 sene oynadıktan sonra düşerse seni kurtarırım ama şu an itibariyle düşerse yine seni kurtarırım ya, Falcao beni anlayıp beni övene kadar vakit kaybederiz, forvet mi yok bize? Belki birazcık ''en büyük Galatasaray'' demezsen kurtarmam seni falan diyebilirim, zaten bunu dedikten sonra kurtarsam da ölürsün.
Yine de seni seçmem biraz duygulandırmış olmalı bence.
Bazen kaşınarak bitirmek gerekir
+İyi günüme denk geldin hadi yine iyisin
Daha önceki sorulara verdiğin harika cevaplar için teşekkür ederim
+Asıl ben teşekkür ederim ya bu harika sorular için, şiii sakın bir daha teşekkür etme! Ben ederim dedim ahaha.
Yine bekleriz diyeceğim de, gerçi düşününce daha 2 gün mü ne oldu, ooo...
Kahveye de gel
Ba-bay!
Bilinmesi gereken şeyleri insanın kendisinin tatması iyidir.
-hermann hesse-