Regex Nickli Üyeden Alıntı
Onedio'dan aşırma gif ile olmuyor. Ciddi ciddi anlat, bekliyorum.
Nereden aşırayım başka yazınca çıkıyor işte, çok tatlı değil mi?
Ne öyle ciddi ciddi anlat bekliyorum falan, sanki tehdit eder gibisin...
Neyse biraz anlatayım, aa 3 cümlemde ''N'' ile başlamış, gereksiz detaydı geçelim bunu, bu soruyu da geçsek keşke off, rep de vermiyorsunuz ki...

Ergenliğine denk gelmediğim için kendimi şanslı hissettiğim sevgili Ongun, benim gözümde sen tam bir karar mekanizmasısın! Yapman gerekenleri iyi bilen, analiz eden, gereken değerlendirmeleri yaptıktan sonra harekete geçen bir yapın var. Muhtemelen eski dönemlerinde önce harekete geçip sonra düşünüyordun, hepimiz öyleydik, zaman geçtikçe önce düşünmeyi sonra ağır ağır hareket etmeyi öğrendik. Hayatında ne istediğini bildiğin için haliyle nelerin olmaması gerektiği de net şekilde çizilmiş ama bu sınırlarda yine hepimizde olduğu gibi esneyebiliyor, her şey her zaman olması gerektiği gibi olmuyor sende de ama bu durumlardan da pişmanlık duymuyorsun. Sonuçta istediğin gibi olmayan her şey seni bugün tam olarak kendin olmana zemin hazırlamış şeylerdir. Aşırı da eğlenceli birisin aslında ama muhtemelen forumlarda daha teknik kısımlarında görev aldığın için seni html perisi, java prensi falan sanıyor olabilirler. Bu yetkiler seni tanımayanlar için soğuk bir izlenim yaratabiliyor, oysa çocuk Cem Yılmaz'ın repliklerini ve cümlelerini Cem'den iyi biliyor, komik yani
Her ne kadar uzun yazmalarım konusunda bana küçük dokundurmalar yapsan da benden aşağı kalır yanın olduğunu da asla düşünmüyorum, sana nasılsın diyen birinin nasıl olduğunu anlaması için gösterdiği çabayı biz Falcao için göstermedik. Tabii burada ''Nasılsın?'' tamamen temsili bir örnekti. Kendini uzun uzun ifade etmeyi seviyorsun ama bazen çok detaya girdiğin için bu karşıdakini yorabiliyor, herkes ben değil ki şıp diye anlasın. Gündelik konuşmalarda değil de herhangi bir durumu yorumlama da daha çok yapıyorsun bunu, herkes kaldıramaz, kıyma onlara!
Daha ne diyeyim, tanımak için bile yolun başında sayılırız ama muhteşem analiz yeteneğimle birlikte böyle dayalı döşeli 1+1 daire tadında yorumumu sunarım. Kendini de gereksiz detaylar içinde boğup, görmen gerekenleri göremeyecek bir duruma sokmamanı temenni ediyor, seni konumdan uğurluyorum. Adı lazım değil, işte o yerde iyi ki bir tanıtım konusu açmışsın, iyi ki biraz daha tanıma şansını yakalamışım. Uslu bir çocuk ol, söylediklerimi iyi dinle ve sakın beni hayal kırıklığına uğratma! Çünkü biliyorsun ki ben birçok şeyim Bir kere uğrarsam hayal kırıklığına bütün sıfatlarımla uğrarım ona göre...
Kendine iyi bak, sakın bir daha gelme bu konuya!
(Şaka şaka gelin ya, çok tatlı)
Ba-bay!