Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Seviyormuşum meğer 23 August 2019 # 1 Balkalda peynir kalmaz Simitler o sabah ıslanır Kargalara özenir martılar Yalnızlığa dair ne varsa tek tek küfür sayılır Kız kulesi yıkılır özlem kalesi kurulur Koca üsküdar gelir dar Keskeler şehrimde boğulur Ulan seni sorar falcısı çiçekcisi Senden iyisini mi bulacak abi derken Yorulur dillerde ahmak tesellisi Benim içimden geçer Bilmezken adınsız mutluluk Kırık kalpleri sarsa alçılar Hepsi hikaye hepsi nutuk Dön Allahsız dön diyişim dışımdan duyulur Cayım dökülür yüzüm ekşir Bu çingen savaştan nutkum tutulur Dilimde Kafiyesini yitirir bir şiir Alırım voltamı ufaktan Her iki adımda bir Nispet yapan sevgililer belirir Utanırım kıskanmaktan Yorulurum yutkunmaktan Bende seni burda öpmüştüm ilk Yarı yanak yarım dudaktan O gün gibi birden kanım delirir Bir hoş olurum Şarapcılar durulur sanki ben serhoş olurum Adımız hala salacakta Duruyor o ağaçta Biraz soluk biraz silik Ne zaman görsem Sensizik derim sensizlik En buyuk aksilik Nereye kaçsam Hayalin ışır Anılar üşüşür Şarkımız çalar bir yerden Görsen parçalarımı toplarsın yerden Bir şarkıyla bir insan ancak bu kadar hüzünlenir Her ah da onca unuttum varken Seviyormuşum meğer Seviyormuşum meğer dillenir Vapurlar yanaşır gözlerimden şilepler sızar Yokluğun her fırsatta İçimdeki çocuğu azarlar Nedense böyle oluyor işte Ayrıysan uzaksan hele bir de küssen Çok özletiyor bu pazarlar Sinan Devrim To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz