Gece Nickli Üyeden Alıntı

Nerdeee almazlar örnek .p
Ban günleri ne oluyor anlatma isteyin varsa okuruz .p
Yandık
Regex Nickli Üyeden Alıntı
Bak öyle dedin de aklıma soru geldi. Are you ready for this? Ben de öyle tahmin etmiştim zaten, öyleyse geliyor.

Alıntıladığım cümlenin kuruluş hikayesini, birinci ağızdan detaylıca anlatır mısınız hanımefendi? Toplum bu konudaki dedikodulardan yıldı, birinci ağızdan öğrenmek istiyor. Basın açıklaması istiyor, manşet istiyor, sürmanşet istiyor!

(Yasal Uyarı: Yukarıdaki alıntıda imlâ düzeltmesi yapılmıştır. Zira bu cümleyi kullanan kişi, bunu bu şekilde yazmamıştır ve dil hakimiyeti üç öğeden oluşan bu cümleyi hatasız yazması için elverişli değildir.)

Heheheh
Lütfen yaşadığım travmalardan prim yapma, çok ayıp!
Hapis günlerimi bir ben bilirim, sürgün nedir ben bilirim...
SOLCULARA NE OLDU?
Dadadaaannn...

Neyse kısaca ve komik biçimde anlatayım. Sunuculara arada bir takılan sonra sıkılıp girmeyen bir insandım, yine öyle bir takıldığım zaman diliminde çok sevdiğim bir arkadaşım Edebiyat kanalının başındaydı, o kanal haricinde hiçbir yerde bulunmuyor, oradaki insanlar dışında kimseyle de pek muhatap olmuyordum. Sonrasında kanala değişik iki hemcinsim geldi, değişikten kastımı anladınız Yöneticilerle fazla samimi olan hanım kızlarımız, bizim üzerimize oynamaya başladı. Böyle şeyler de her zaman komik geldiği için ben eğlenceme baktım ama kanala emek veren arkadaş sinirlenince tabii olanlar oldu...
Sunucu sahibi beyefendiye ''otları içip içip iki cümle kuramıyorsun'' gibi bir cümle kurdu ve kaos! Onu anında attılar, ben tabii sonrasında arkadaşı savunmak bunların yaptıklarının etik olmadığını anlatmak istiyordum ama kime neyi anlattığımı bilmeden... Masum masum... Mantıklı cümlelerimin anlaşılacağını düşünerek, ben ve başka bir arkadaş konuşuyorduk. Ve o an...
Söylediğim cümlelere cevap veremeyeceğini anlayan beyefendi bize ''siz solcusunuz galiba'' dedi, anlamsız bir şekilde krize girmemle birlikte ''evet solcuyum ne olmuş'' dememle sunucudan atılmam, nickimin kapatılması bir oldu. Bu arada öteki arkadaşta ''ne alaka ben sağcıyım'' dedi ve ona hiçbir şey olmadı! Hain domdom...
Bu da böyle bir anımızdır.
Tabii bu arada nickim 1 dakika sonra geri açıldı ama benim için bitmişti, böyle eğlenceli bir anı olarak kaldı. Yer yer hatırlar ve güleriz.
@yoSun'cuğum da gelse de gülsek, t-shirt falan yapmıştık kendimize

Ve günün mesajı geliyor:
Doğru söylediğimiz için kovulduğumuz 9 köy de olsa, 10. köyden doğruları söylemeye devam ederiz!
O kadar

Ayrıca benim şu an çayım bitti, servise kim bakıyor?