Echoes Nickli Üyeden Alıntı
-Ya şu işi biraz zorlaştıralım mı? Ben senin hakkında ne düşünüyorum? Buyur bakalım birazcık ben ol, anlat benim gözümden kendini.
-Kızının adı ne olacak?
-Birini düşündüğümüzde o da bizi düşünüyor mu? Ya da o bizi düşündüğü için mi bizde onu düşünüyoruz? Yoksa bunlar saçmalık mı?
-Seni kandırmak kolay mı? En son ne zaman kandırıldın?
-Ben buraya çok yazdım sildim, bu konuda ne düşünüyorsun?
Ahah, bir şey diyeyim mi sana plaket falan vermek istiyorum ya, böyle konukluğumda yılmadan sorular düşünüp soran yüce gönüllü üyemiz plaketi nasıl?

- Benim hakkımda ne düşünüyorsun sorusundan sıkılmış bir Melo'ya kendini başkası gözünden anlattırmak mı? Çok güzel hareketler bunlar ama çok zor! Bir kere beni ''acayip'' bulduğunu biliyorum, iyi ki onu söylemişsin, işime yaradı. Muhtemelen düşünce tarzımı da az biraz çözdüğün için o yönümü de sevmiş biri olabilirsin ama tabii benim için düşündüğün ilk ve en doğru şey ''müzik zevkim'' konusunda. Kısacık yayıncılık hayatıma denk gelen ender şanslı(!) insanlardan olduğun için o konudaki zevkime güvendiğini düşünüyorum. Bende sevmediğin şey de Galatasaraylı olmam işte daha ne diyeyim, bence tamam
- Kızımın adı mı? ''Su'' oğlum da ''Can'' ahaha. Ada, Su, Eylül, Nil tarzı kısa öz isimler tercihim olur diye düşünüyorum. Eskiden ''Derin'' ismi de hoşuma gidiyordu ama sonra çok Derin doldu etraf, hiçbiri o kadar derin değil, sığ insanlar derin olduğunu düşününce tiksinesim geldi. Doğmamış kızımı sığ dünyadan koruma arzum...
- Bir dönem ben birini düşündüğümde, birine o düşündüğümü anlattığımda, dillendirdiğimde ya o an, ya ertesi gün ama mutlaka aniden ya yazıyor ya da karşıma çıkıyordu. Çok ilgincime gidiyordu çünkü konuşmadığım insanlardı. Sonra tabii yavaş yavaş azaldı bu durum.
Biz birini düşündüğümüzde onunda bizi düşünme ihtimaline tutunuyoruz bence, bizi düşünüp düşünmediğinden tam olarak emin olamayız ama kurduğumuz hayalden emin olabiliriz. Ve bence biz evrene hissettiğimiz enerjiyi fazlasıyla yaydığımızda bunun bir karşılığı olabiliyor, değişik ve saçma gibi dursa da olabiliyor yani.
- Beni kandırmak kolay değil bence, mesela bunu derken bir yerlerde kandırılıyormuşum. Çok kolay güvenip, hemen tamam diyen bir insan değilim artık o yüzden iyice zorlaştı iş. Bu kadar irdelemediğim ya da çok hayır diyemediğim bir dönemde sokakta güya kanser hastaları için para toplayan iki kişi tarafından kandırılmıştım. Kanser haftası diye bağış topluyorlarmış, biri de kanser hastası gibiydi, saçı yoktu. 2012 falandı sanırım. Önce para verdim, iki dakika sonra telefonuma ''kanser haftası'' gibi bir şey yazdım arattım, tarihin alakası yoktu. Döndüm çocuklara paramı geri vermezseniz sizi şikayet ederim demiştim, bir de 20 TL mi ne vermiştim, manyaklığa bak! Paramı da verdiler bu arada, bir daha da orada görmedim onları.
- Arada online listesine baktığımda görüyorum seni konuda, sonra çıkıyorsun, diyorum kesin milyonlarca soru buluyor hepsini toparlayıp atacak ahaha ya da bakıyor ne sormuşlar diye Hem zorlayıcı olsun hem de beni çok zorlamasın, daralmayayım diye bence yazıp yazıp siliyorsun.

Yönetimden bir diğer talebimde Echoes beyin de konuk olması
Teşekkürler!