Kurtulamadik hala su sacma sapan kaliplardan. Bir de bir de bunun, ben muslumanim esim degil, olmaz.sacmaligi var. Hatta esini zorla musluman yapan var bu var!!. Boyle ask mi olur.

Aynisi yasta var. Yok benden buyuk, kucuk olmazmis. Yahu ne yapacaz biri ile tanisinca nufus kagidi mi isteyecez .

Dil, din, irk, yas vs hikaye bunlar. Hepsi toplumun empoze ettigi zehirler. Arada ask, sevgi ve guzel bir iliski varsa ne onemi var bunlarin ?.

Sirf bu sacmaliklar yuzune nice insan mutsuz bir hayat yasayip, oluyor. Hayata bir kez geldik ve ani yasayin.

Ki, kuzenimle esi arasinda 16 yas fark var ve cok cici bebeleri var. Muthiste anlasiyorlar. Toplum denen bos yapiya baksalardi simdi evlenmemis olacaklardi .