Balkabağı Püresi
[emoji354] ┊ 「 HAZIRLANIŞI 」
2 dilim balkabağını buhar tenceresinde iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Üzerine 1 çay kaşığı zeytin yağ ekleyerek çatalla ezin , püre haline getirin.
[emoji781] UYARI
Bebeğiniz ilk denediğiniz sebzenin tadını sevmeyebilir. Red edebilir. Zorlamadan başka bir sebze püresine geçin. 3-4 gün sonra tekrar red ettiği sebzeyi tattırabilirsiniz.
Sebze püresi karışımlarınıza geçtiğinizde sevmediği sebzeyi, diğer sebzeler ile karıştırabilirsiniz. Alışmakta zorlanırsa püreye bir miktar anne sütü veya devam sütü eklenebilir.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Güzel günler yakın.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.











Ağaç şeklinde