Forum Düzeni
Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Jön TüRk

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 15 March 2020
Mesajlar: 9.550
Konular: 4799
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 73 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 38 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 772
Verilen Beğeni: 698
Burç: Kova
Takım: Trabzonspor
Rep Gücü: 19
Turan is a jewel in the roughTuran is a jewel in the roughTuran is a jewel in the roughTuran is a jewel in the rough

Standart B Takımlar Ligi kuruluyor

25 August 2020
# 1


Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig takımlarının yer alacağı B Takımlar Ligi'nin kurulmasını kararlaştırdı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), B Takımlar Ligi'nin kurulmasını kararlaştırdı.
"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün Riva'da gerçekleştirdiği toplantıda B Takımlar Ligi kurulması kararı aldı.

Profesyonel statüde düzenlenecek ve Süper Lig takımlarının yer alacağı B Takımlar Ligi'ne katılım zorunlu değil isteğe bağlı olacak.

Bu ligde belirli kriterlerle Süper Lig kulüplerinin yerli ve yabancı futbolcuların yanı sıra genç oyuncuları forma giyebilecek.

Ligde sezonu şampiyon tamamlayan takıma 5 milyon, lig ikincisine 3 milyon, lig üçüncüsüne de 2 milyon TL ödül verilecek. B Takımlar Ligi ile ilgili diğer detaylar daha sonra ilan edilecek."
Kaynak TRT Haber
Üyelik tarihi: 27 January 2020
Nereden: Başkent
Mesajlar: 19.731
Konular: 918
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 230 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 47 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 1045
Verilen Beğeni: 974
Nereden: Başkent
İlişki Durumu: Yok
Burç: Boga
Takım: Trabzonspor
Rep Gücü: 61
Jön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond repute
Standart Cevap: B Takımlar Ligi kuruluyor
25 August 2020
# 2
Dünyada bir çok ligde 100 yıldır olan şeyi daha yeni akıl edebiliyorlar.Sonra bekleyin ki yerli oyuncu yetişsin.
Mezarkabul bunu beğendin
  • “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Üyelik tarihi: 23 July 2018
Nereden: Taşucu
Mesajlar: 1.096
Konular: 39
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 41 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 18 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 251
Verilen Beğeni: 562
Nereden: Taşucu
İlişki Durumu: Evli
Burç: Kova
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 18
Mezarkabul is a splendid one to beholdMezarkabul is a splendid one to beholdMezarkabul is a splendid one to beholdMezarkabul is a splendid one to beholdMezarkabul is a splendid one to beholdMezarkabul is a splendid one to beholdMezarkabul is a splendid one to behold
Standart Cevap: B Takımlar Ligi kuruluyor
26 August 2020
# 3
İsabetli bir karar...
Kaç para, kaç yalan, bedeli nedir yaşamanın?
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
Neoma
Türkiye'den Haberler
0
21 February 2020 11:38
Jön TüRk
Spor Haberleri
0
07 February 2020 17:15
HaDeS
Spor Haberleri
0
30 August 2019 11:26
Neoma
Türkiye'den Haberler
0
06 February 2019 13:12



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.