Forum Düzeni
Dünya'dan Haberler
Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmeleri bulabileceğiniz bölüm.
Kullanıcı Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 19 August 2019
Nereden: Andromeda
Mesajlar: 3.061
Konular: 663
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 188 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 63 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 1273
Verilen Beğeni: 867
Nereden: Andromeda
İlişki Durumu: Yok
Burç: Boga
Takım: Fenerbahce
Rep Gücü: 49
rainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond repute

Standart Filistin, 'Doğu Akdeniz Gaz Forumu'na katılıyor

30 June 2020
# 1
Filistin yönetimi, Mısır'ın ev sahipliğinde kurulan "Doğu Akdeniz Gaz Forumu"na katılma kararı aldı. Forumda Mısır'ın yanı sıra; Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Kesimi, İsrail, İtalya ve Ürdün bulunuyor.

Hükümetten yapılan yazılı açıklamada, Ocak 2019'da kurulan Foruma katılma kararının onaylanmak üzere Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a iletildiği belirtildi.

Filistin yönetiminin, Gazze sahili açıklarında, 2000 yılında keşfedilmiş ve İngiliz petrol şirketi BP'nin yaptığı ön jeolojik araştırmalara göre yaklaşık 32 milyar metreküp tahmini rezerve sahip bir gaz sahası bulunuyor.

İsrail ise ister iç tüketim isterse ihraç için olsun Filistin yönetiminin ya da uluslararası bir paydaşın gaz sahasından faydalanmasını engellemeye çalışıyor.

AA'nın haberine göre; Gazze sahiline 36 kilometre uzaklıkta ve denizin 600 metre altında yer alan gaz sahasının etrafında İsrail'e ait savaş gemileri bulunuyor.

Mısır'ın ev sahipliğinde, 16 Ocak 2019'da Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Kesimi, İsrail, Mısır, İtalya ve Ürdün Enerji Bakanlarının katılımıyla "Doğu Akdeniz Gaz Forumu" kurulmuştu.


++

Daha geçen bu TÜRK düşmanı ülkeye 5 milyon dolar hibe etmişti AKP!!. Adamlar her fırsatta bize ihanet ediyor, biz ise azılı Türkiye düşmanı bu ülkenin bir taraflarını yalamaya devam ediyoruz.
"Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski
Üyelik tarihi: 31 July 2018
Mesajlar: 3.840
Konular: 84
Cinsiyet:Bayan
Seslenenler: 212 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 61 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 712
Verilen Beğeni: 80
İlişki Durumu: Kimene
Burç: Ikizler
Takım: Turkiye
Rep Gücü: 17
Deniz is a splendid one to beholdDeniz is a splendid one to beholdDeniz is a splendid one to beholdDeniz is a splendid one to beholdDeniz is a splendid one to beholdDeniz is a splendid one to behold
Standart Cevap: Filistin, 'Doğu Akdeniz Gaz Forumu'na katılıyor
30 June 2020
# 2
Arap ulkerden uzak kalmayı basaramayirlarki .
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
Gamer Queen
ForumDenizi Sözlük
10
19 April 2020 11:20
mak res
Ekonomi Haberleri
0
17 February 2020 20:59
Neoma
Türkiye'den Haberler
0
02 December 2019 09:57
Neoma
Türkiye'den Haberler
0
02 December 2019 09:56



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.