Forum Düzeni
Dünya'dan Haberler
Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmeleri bulabileceğiniz bölüm.
Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Walker

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 09 January 2019
Nereden: Yurt dışı
Mesajlar: 6.019
Konular: 498
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 212 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 74 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 807
Verilen Beğeni: 2479
Nereden: Yurt dışı
İlişki Durumu: Yok
Takım: Besiktas
Rep Gücü: 72
Walker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond repute

Exclamation Trump'tan kongre binasını işgal eden göstericilere çağrı (Canlı)

06 January 2021
# 1
ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in Trump'ın çağrısına olumsuz cevap vermesi sonrası ABD Başkanı Donald Trump'tan yeni açıklama geldi. Trump açıklamasında, "Mike Pence, Ülkemizi ve Anayasamızı korumak için yapılması gerekeni yapacak cesarete sahip değil." ifadelerini kullandı. Trump ayrıca destekçilerine "Polise destek olmaları, barışçıl kalın" çağrısında bulundu.



ABD Başkanı Donald Trump sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Mike Pence, ülkemizi ve Anayasamızı korumak için yapılması gerekeni yapacak cesarete sahip değildi, bu da eyaletlere, önceden onaylamaları istenen sahte veya yanlış olanları değil, düzeltilmiş bir dizi gerçeği onaylama şansı verdi. ABD gerçeği istiyor!" ifadelerini kullandı.

DESTEKÇİLERİNE ÇAĞRIDA BULUNDU
ABD Başkan Donald Trump destekçilerine "Polise destek olmaları, barışçıl kalın" çağrısında bulundu.

PENCE'TEN "TEK TARAFLI DAVRANMA YETKİM YOK" MESAJI
Oturumdan kısa süre önce Washington'da destekçilerine hitap eden Trump, oturuma başkanlık eden Başkan Yardımcısı Mike Pence'in "delege oylarını kabul etmeyip, Cumhuriyetçiler lehine yeniden tescil edilmesi" için geri göndermesi gerektiğini savundu.

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, 3 Kasım 2020'deki başkanlık seçim sonuçlarına göre belirlenen delege oylarının sayılıp, sonuçların resmen tescil edileceği Kongre oturumunda "tek taraflı" davranmak gibi bir yetkisi olmadığını bildirdi.

Pence, Trump'ın kendisine yönelik, "Gerekeni yap, seçim sonuçlarına itiraz et" çağrıları üzerine yazılı bir açıklama yayımladı.

Kongredeki oturumdan dakikalar önce açıklamayı yayımlayan Pence, "Anayasayı desteklemeye ve savunmaya yönelik ettiğim yemin, beni hangi Seçiciler Kurulu oyunun sayılıp sayılmayacağına karar vermek için tek taraflı yetki iddia etmekten alıkoyuyor." ifadesini kullandı.

Pence, Seçiciler Kurulu oylarına itiraz etmek için kendisinin herhangi bir yetkisi olmadığının altını çizerek, "ABD tarihinde hiçbir başkan yardımcısı böyle bir hak iddiasında bulunmamıştır." bilgisini paylaştı.

Ayrıca Ulusal Muhafızlar göreve çağırıldı.
Üyelik tarihi: 09 January 2019
Nereden: Yurt dışı
Mesajlar: 6.019
Konular: 498
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 212 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 74 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 807
Verilen Beğeni: 2479
Nereden: Yurt dışı
İlişki Durumu: Yok
Takım: Besiktas
Rep Gücü: 72
Walker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond reputeWalker has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Trump'tan kongre binasını işgal eden göstericilere çağrı
06 January 2021
# 2
Canlı



Jön TüRk bunu beğendin
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
Jön TüRk
Dünya'dan Haberler
2
07 January 2021 00:50
Farkedmez
Dünya'dan Haberler
0
29 June 2020 09:19



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.