Fenerbahçe ve Başakşehir başta olmak üzere birçok kulübün transfer listesinde yer alan Bursaspor’un genç yeteneği Burak Kapacak, 2008'de yaptığı açıklamada Arsenal'in İspanyol sağ beki Hector Bellerin ve Gökhan Gönül'ü örnek aldığını açıklamıştı.
Bursaspor’un genç yeteneği Burak Kapacak, oynadığı futbolla kulüplerin dikkatini çekmeyi başardı. Antrenman performansı ile de hocalarının gözüne giren genç yeteneği birçok kulüp transfer edebilmek için Bursaspor’un kapısını çalmaya başladı. Başakşehir’in Burak Kapacak’ta ısrarcı olduğu öğrenilirken Fenerbahçe'nin de genç oyuncuyu almak için girişimlere başladığı belirtildi.
Genç oyuncu, 2008'de Bursaspor TV'de yaptığı değerlendirmede Arsenal'in İspanyol sağ beki Hector Bellerin ve Gökhan Gönül'ü örnek aldığını açıklamıştı.
Bu sezon 15 maçta forma giyen genç oyuncu 7 asist ile, ligin en çok asist yapan oyuncuları arasında yer alıyor. Sezon başında Bursaspor ile masaya oturan Burak Kapacak, 5 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.
Kaynak Fanatik









Ağaç şeklinde