Forum Düzeni
ForumDenizi Kalem Erbapları
Kendi kaleminizden bölümüne dahil olmayan, her türlü fikir yazıları ve bilginin harmanlandığı özgün bölüm.
Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree7Beğeni(ler)
  • 4 Post By Gamer Queen
  • 2 Post By Asrevya
  • 1 Post By Gamer Queen

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 27 November 2017
Mesajlar: 10.321
Konular: 1691
Cinsiyet:Bayan
Seslenenler: 709 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 80 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 0
Verilen Beğeni: 0
İlişki Durumu: Yok
Burç: Koc
Takım: Besiktas
Rep Gücü: 25
Gamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to all

Standart Dünyayı gönül birliği kurtaracak!

06 December 2018
# 1
Aslında dünya herkesi kucaklayacak kadar büyüktü ama bazı insanlar sırf kendi için bir dünya varlığını kabul etmekteydi. Oysa gözümüzün gördüğü hem de görmediği o kadar çok canlı vardı ki!

Derdim gözümüzün gördüğü ama taşlaşmış kalplerin görmeyi reddettiği o Canlılar: Hayvanlar. Kedi delisi biri olabilirim ama sıcakta aç susuz, soğukta aç ve üşümüş canları görünce o an tüm insanlık yerine kendimden utanıyorum. Halbuki onlara da Huzurevi tarzı barınacak yer olsa-öyle hayvan barınakları gibi rezil olmasın ama- dünya daha güzel bir yer olmaz mıydı sizce de?

Bir gün, çok param olursa;

1- Yaşlılar ve sokak çocukları için bir yer. (Onlar birbirine kimse olur.)
2-Kediler ve köpekler için bir yer açacağım. (İnanın onlar da bizlerden daha iyi dost oluyorlar.)


Büyük şeylerde gözüm hiç olmadı. Ama kendim dışında muhtaç durumda olan her varlık canımı acıtıyor. Onlar iyi olursa bende iyi olurum. Ama sadece benim uğraşım ile olmaz bu. Bereket versin ki benim gibi hassas ruhlar da var. Onlarla el ele yapmak isterim yukarıda söylediklerimi. Para vermeseler de olur. Gönüllerin bir olmasından daha büyük bir zenginlik olabilir mi?

Dünya güzel bir yer ama kötülükler var. İnanır ve çabalarsak o güzel şairin lafı döner tersine: "O iyi insanlar, o güzel atlara binip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.."


Duygu D.



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Regex, Qasem, Asrevya ve 1 diğer(leri) bunu beğendi
Üyelik tarihi: 13 July 2018
Mesajlar: 6.474
Konular: 3064
Cinsiyet:Bayan
Seslenenler: 260 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 45 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 0
Verilen Beğeni: 0
İlişki Durumu: Yok
Burç: Akrep
Takım: Besiktas
Rep Gücü: 21
Asrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to behold
Standart Cevap: Dünyayı gönül birliği kurtaracak!
06 December 2018
# 2
Sait Faik 'Dünyayı güzellik kurtaracak ve bir insanı sevmekle başlayacak her şey' diyor ya.
Vicdan aynası içteki sevginin, merhametin, en çok da kendinden öte bakabilmenin izdüşümünde insanca olabiliyor.
Manidar satırlar ve duyuşlar için yüreğine, kalemine sağlık canım.
Gamer Queen and Qasem bunu beğendi

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

Üyelik tarihi: 27 November 2017
Mesajlar: 10.321
Konular: 1691
Cinsiyet:Bayan
Seslenenler: 709 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 80 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 0
Verilen Beğeni: 0
İlişki Durumu: Yok
Burç: Koc
Takım: Besiktas
Rep Gücü: 25
Gamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to all
Standart Cevap: Dünyayı gönül birliği kurtaracak!
06 December 2018
# 3
Asrevya Nickli Üyeden Alıntı
Sait Faik 'Dünyayı güzellik kurtaracak ve bir insanı sevmekle başlayacak her şey' diyor ya.
Vicdan aynası içteki sevginin, merhametin, en çok da kendinden öte bakabilmenin izdüşümünde insanca olabiliyor.
Manidar satırlar ve duyuşlar için yüreğine, kalemine sağlık canım.
teşekkür ederim değerli yorumun için ablam
Asrevya bunu beğendin
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
Asrevya
Bilim ve Teknoloji Haberleri
0
29 November 2018 21:26
Arthur
Kişisel Gelişim
1
04 August 2018 16:00
Gamer Queen
Bilim ve Teknoloji Haberleri
0
08 January 2018 22:20



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.