Forum Düzeni
ForumDenizi Sözlük
Her türlü şey yorumlanabilir, tanımlanabilir. Denizler kadar özgür sözlük!
Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeni(ler)
  • 1 Post By ave maria

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 19 August 2019
Nereden: Andromeda
Mesajlar: 3.061
Konular: 663
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 188 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 63 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 1273
Verilen Beğeni: 867
Nereden: Andromeda
İlişki Durumu: Yok
Burç: Boga
Takım: Fenerbahce
Rep Gücü: 50
rainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond repute

Standart Çakıcı'ya Mafya Bozuntusu Demek Rezilliktir

18 November 2020
# 1
Bahçeli'ye ait korkunç bir söz.



Ana muhalefet liderini bir mafya lideri tehdit ediyor ve MHP denen sözde milliyetçi bir partinin lideri çıkıp, bu mafya liderine sahip çıkıp, üzerine Kılıçdaroğlu'na hakaretler dolu sözler sarf ediyor.


İktidar kanadı sessiz, adalet ve içişleri bakanı sessiz.
"Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski
Üyelik tarihi: 23 July 2018
Nereden: Taşucu
Mesajlar: 1.096
Konular: 39
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 41 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 18 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 251
Verilen Beğeni: 562
Nereden: Taşucu
İlişki Durumu: Evli
Burç: Kova
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 18
Mezarkabul is a splendid one to beholdMezarkabul is a splendid one to beholdMezarkabul is a splendid one to beholdMezarkabul is a splendid one to beholdMezarkabul is a splendid one to beholdMezarkabul is a splendid one to beholdMezarkabul is a splendid one to behold
Standart Cevap: Çakıcı'ya Mafya Bozuntusu Demek Rezilliktir
20 November 2020
# 2
İşte siyasetin iki yüzlülüğü... İdam cezası kalktığında iki kişi hakkında idam hükmü vardı. Biri de Çakıcı idi. O dönemler Bahçeli idamın kalkmasına karşı idi. Dolaylı olarak Çakıcı'nın da idamını istiyordu. Şimdi bir Çakıcı aşkı başlamış.
Kaç para, kaç yalan, bedeli nedir yaşamanın?
Üyelik tarihi: 29 August 2018
Mesajlar: 708
Konular: 7
Cinsiyet:Bayan
Seslenenler: 57 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 27 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 403
Verilen Beğeni: 3
Rep Gücü: 13
ave maria is a glorious beacon of lightave maria is a glorious beacon of lightave maria is a glorious beacon of lightave maria is a glorious beacon of lightave maria is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Çakıcı'ya Mafya Bozuntusu Demek Rezilliktir
20 November 2020
# 3
Tam 7 sene önce kılıçdaroğluna söylediği sözcükleri bahçeli için söylemis biri var karşımızda.
Gün geldi, bahçelinin ön ayak olması ve infaz yasasıyla dışarıya çıkan çakıcı bu.
Bakmayın masa üstünde kavgaya. Masa altında el sıkışmalar olur bu ülkede her sey olur.
Siyasetin arka yüzü muhim, ön yüzü yanıltıcı oluyor çünkü.
Mezarkabul bunu beğendin

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
anlayışı olan beni anlayışlı, aptal olan ise aptal bulur; bence ikisi de haklıdır.​



To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
Neoma
Aşk - Şiir Dünyası
0
16 January 2020 12:42



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.