Papatya

Süre: 60dk-Fazla
Servis: 8-10

Malzemeler:

1 Paket Margarin
1 Su Bardağından Bir Parmak Eksik Pudra Şekeri
3.5 Su Bardağı Şeker
1 Tatlı Kaşığı Kakao
1yumurta
alabildiği kadar un


Ön hazırlık olarak margarini tavaya alıp eritelim.Margarin eridiğinde hemen ateşten almayıp,
2 dk.daha kaynatalım. Ateşten aldığımız yağı soğutalım.Yağın üzeri kaymak
tutana kadar buzdolabında bekletelim. Üzeri kaymaklanan yağa pudra şekeri ilave edip,
çatalla iyice karıştıralım yumurta ve Unu ilave ederek çok pürüzsüz bir hamur olana dek yoğuralım.
Hamurdan küçük bir parça koparıp,kakao ile karıştıralım ve yuvarlayalım.
Beyaz hamurdan bilye iriliğinde parçalar koparıp yuvarlayalım.
Beyaz ve kahverengi hamurlardan uzun çubuklar yapalım.Hafifçe yassıltalım.
Verev verev keselim.Verev parçaları yaprak şekline getirelim.Ortaya ya beyaz ,
yada kakaolu hamurdan bir parça koyup etrafına diğer renkteki hamurdan parçalar yapıştıralım.
Önceden iyice ısıtılmış fırında üzerleri kuruyana dek pişirelim.