Tabanı için:
125 gram ceviz
45 gram toz hindistancevizi
70 gram kakao
185 gram çekirdeksiz hurma
3 yemek kaşığı hindistancevizi yağı (eritilmiş)
Kreması İçin:
5 adet Verita Yemeye Hazır Avokado
200 ml. Verita Lime suyu (~5-6 adet)
1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi
190 gram bal
175 ml hindistancevizi yağı (eritilmiş)

Fırınınızı 150 derecede ısıtın, kelepçeli kek kalıbınızı yağlayın. Cevizleri ve hindistancevizini yağlı kağıt üzerine sererek 7-8 dakika boyunca altın rengi alana dek fırınlayın. Sonrasında rondodan geçirin. Ceviz tozuna malzemenin geri kalanını da ekleyin ve hamur haline gelip yapışkan olduğunda kek kalıbına dökün. Bu aşamada kaşık ya da spatuladan yardım alabilirsiniz, çünkü tüm hamurun ince ve sıkı bir şekilde kalıbın altında yer alması gerekiyor. Dolgu malzemelerinizi hazırlarken tabanınızı buzluğa atın. Tüm dolgu malzemelerini rondo ya da blenderdan geçirin. Karışım kadifemsi ve pürüzsüz hale geldiğinde tabanı buzluktan alın ve üzerine dökün. Yeniden buzluğa atın.