Forum Düzeni
Magazin Haberleri
En son magazin haberlerini paylaşabileceğiniz bölüm.
Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Echoes
  • 1 Post By Asrevya

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 13 July 2018
Mesajlar: 6.474
Konular: 3064
Cinsiyet:Bayan
Seslenenler: 260 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 45 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 0
Verilen Beğeni: 0
İlişki Durumu: Yok
Burç: Akrep
Takım: Besiktas
Rep Gücü: 21
Asrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to behold

Standart Prenses Diana Hakkında Şok Gerçek

03 January 2019
# 1
Dünyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Prenses Diana'nın ortaya çıkan ses kayıtlarından hayatına dair yeni itirafları gün yüzüne çıktı..


Buna göre Leydi Diana, kocası Prens Charles'ın dikkatini çekmek için hamileyken intihar girişiminde bulunmuş.
Prenses Diana'nın ses kayıtlarından, hayatıyla ilgili şaşırtıcı gerçekler ortaya çıkmaya devam ediyor.

İngiliz yazar Andrew Morton'un 'Diana: Gerçek Hikayesi' kitabında yer verilen ses kayıt dökümlerine göre Lady Diana, bir intihar girişiminde bulundu.
Prensesin ölümünden sonra ortaya çıkan kayıtlarda, Diana'nın Ocak 1982'de, Prens William'a dört aylık hamileyken kendini merdivenlerden atarak intihar girişiminde bulunduğu bilgisi yer alıyor.

Prenses Diana, bu olayı şöyle anlattı:
"Dört aylık hamileyken kocamın dikkatini çekmek ve beni dinlemesini sağlamak için kendimi merdivenlerden aşağı attım.
Charles'a çok çaresiz hissettiğimi, ağlaya ağlaya mahvolduğumu söylemiştim. O ise benim yalandan ağladığımı söyledi. 'Seni dinlemeyeceğim. Her zaman bana bunu yapıyorsun. Şimdi ata binmeye gidiyorum' dedi bana."
Bunun üzerine kendini merdivenlerden attığını söyleyen Leydi Diana, Kraliçe'nin geldiğini ve kendisini öyle görünce çok korktuğunu anlattı.

"Bebeğimi kaybetmeyeceğimi biliyordum" diyen Diana, kocası Prens Charles'ın eve geri geldiğinde yine kendisiyle ilgilenmediğini belirtti.
Etrafındaki kimsenin onu anlamadığından yakınan Diana, "Çaresizce ağlıyordum. Şımarıklık değildi bu. Sadece yeni pozisyonuma uyum sağlamam gerekiyordu" dedi.

Prens Charles'ın kendisinin bulimia adlı yeme bozukluğu sorunundan annesine bahsettiğini söyleyen Leydi Diana, Kraliçe'nin herkese, evliliklerinin bozulmasında bu hastalığının rolü olduğunu anlattığını ifade etti.

İçinde bulunduğu ruh hali nedeniyle terapi aldığını söyleyen Diana, "Herkes benim, kocama zor zamanlar yaşattığımı, şımarık bir çocuk gibi davrandığımı söylüyordu" dedi.
Prenses, yeni pozisyonuna uyum sağlamak için sadece huzur ve sabıra ihtiyacı olduğunu anlatmak zorunda kaldığını ifade etti.

Prenses Diana'nın ses kayıtlarında, henüz Prens Charles'la yeni nişanlandıkları dönemde, kendisine "Biraz şişmanladın galiba" demesi üzerine hızla kilo verme girişiminde bulunduğu, sonunda bulimia adlı yeme bozukluğu hastalığına yakalandığı bilgisi yer almıştı.

'Bulimia nervoza' adlı yeme bozukluğunda kendini zorlayarak kusma, müshil ilaçları, diyet, aç kalma ve aşırı egzersiz durumları ortaya çıkıyor.
Prensesin anlattığına göre Prens Charles bir gün kendisinin belini tutarak "Biraz şişmanladın" galiba dedi. Bunun üzerine Diana, 73 santim olan bel çevresini beş ayda 69 santime düşürdü.
Psikosomatik bir hastalık olan bulimia'ya yakalanan Diana, o dönemi, "Kendimi hasta hissetmeye başladım. Sürekli tansiyonum çıkıyor gibi geliyordu" sözleriyle anlattı.

Prens Charles ile ilk tanıştığında Prenses Diana 16 yaşındaydı. O sırada Charles, Diana'nın ablasıyla flört ediyordu.
Prens, kendisine Şubat 1981'de evlenme teklif ettiğinde 19 yaşında olan Diana, kısa süre sonra yeme bozukluğu hastalığıyla mücadele etmeye başladı.

ahaber

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

Üyelik tarihi: 18 August 2018
Mesajlar: 163
Konular: 0
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 33 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 36 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 96
Verilen Beğeni: 153
İlişki Durumu: Yok
Burç: Ikizler
Takım: Fenerbahce
Rep Gücü: 8
Echoes is on a distinguished road
Standart Cevap: Prenses Diana Hakkında Şok Gerçek
04 January 2019
# 2
Küçükken bu kadını tanrıça sanardım ama herifin biri 'Seni dinlemeyeceğim. Her zaman bana bunu yapıyorsun. Şimdi ata binmeye gidiyorum' diyormuş. Bu nasıl replik böyle prens kardeşim.
Asrevya bunu beğendin
Üyelik tarihi: 13 July 2018
Mesajlar: 6.474
Konular: 3064
Cinsiyet:Bayan
Seslenenler: 260 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 45 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 0
Verilen Beğeni: 0
İlişki Durumu: Yok
Burç: Akrep
Takım: Besiktas
Rep Gücü: 21
Asrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to behold
Standart Cevap: Prenses Diana Hakkında Şok Gerçek
04 January 2019
# 3
Echoes Nickli Üyeden Alıntı
Küçükken bu kadını tanrıça sanardım ama herifin biri 'Seni dinlemeyeceğim. Her zaman bana bunu yapıyorsun. Şimdi ata binmeye gidiyorum' diyormuş. Bu nasıl replik böyle prens kardeşim.
Duyarsız ve ilgisiz bir eş sıradanlığı.
Yazık oldu Diana'ya.
Echoes bunu beğendin

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
Araf
Forum Oyunları
684
20 October 2021 15:00
Asrevya
Hayvanlar Alemi
0
19 December 2018 16:29
Arthur
Bunları Biliyor musunuz?
1
02 November 2018 15:07
Asrevya
Bunları Biliyor musunuz?
0
21 August 2018 00:28
Gamer Queen
Android
0
12 December 2017 22:10



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.